Αμαμελίς Ανθόνερο

Αμαμελίς Ανθόνερο

INCI: Hamamelis Virginiana  Water

Ανθόνερο Αμαμελίδας το οποίο λαμβάνεται μέσω απόσταξης με ατμό από τα φύλλα του φυτού 'Hamamelis Virginiana'. Ιθαγενής στην Ανατολική πλευρά της Βόρειας Αμερικής, παρουσιάζει ενυδατικές και στυπτικές ιδιότητες. Συσφίγγει τους πόρους και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία μειώνοντας έτσι την ερυθρότητα. Επιπλέον, καταπραΰνει το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα, συμβάλλει στη μείωση του ξεφλουδίσματος και αποκαθιστά την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συνιστάται για χρήση σε προϊόντα καθαρισμού, αποσμητικά, προϊόντα φροντίδας του δέρματος, προϊόντα για μετά το ξύρισμα, καθώς και προϊόντα για τα βαριά/κουρασμένα πόδια. 

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

    Γράψτε μια αξιολόγηση

    Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
        Κακή           Καλή

    Αμαμελίς Ανθόνερο

    • Κωδικός Προϊόντος: 210211
    • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
    • 5,50€
    • Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€

    Διαθέσιμες Επιλογές

    Ετικέτες: αμαμελίς, ανθόνερο, ανθόνερα αμαμελίς, ανθόνερο, ανθόνερα αμαμελίς, ανθόνερο, ανθόνερα αμαμελίς, ανθόνερο, ανθόνερα αμαμελίς, ανθόνερο, ανθόνερα αμαμελίς, ανθόνερο, ανθόνερα αμαμελίς, ανθόνερο, ανθόνερα αμαμελίς, ανθόνερο, ανθόνερα αμαμελίς, ανθόνερο, ανθόνερα αμαμελίς, ανθόνερο, ανθόνερα αμαμελίς, ανθόνερο, 500ml, ανθόνερα αμαμελίς, ανθόνερο, ανθόνερα αμαμελίς, ανθόνερο, ανθόνερα αμαμελίς, ανθόνερο, ανθόνερα αμαμελίς, ανθόνερο, ανθόνερα αμαμελίς, ανθόνερο, ανθόνερα αμαμελίς, ανθόνερο, ανθόνερα αμαμελίς, ανθόνερο, ανθόνερα αμαμελίς, ανθόνερο, ανθόνερα