-12% AquaCacteen

AquaCacteen

INCI Name: Opuntia Ficus-Indica Stem Extract (and) Glycerin (and) Phenoxyethanol (and) Aqua/Water.

Το AquaCacteen, πλούσιο σε ενεργές ουσίες, βασίζεται σε οργανικό κάκτο (Opuntia ficus-indica). Προέρχεται από το Μεξικό και ονομάζεται επίσης φραγκόσυκο. Έχει προσαρμοστεί σε ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες για να αποτρέψει την απώλεια νερού. Το AquaCacteen εμποδίζει την απελευθέρωση δεικτών οξειδωτικού στρες οι οποίοι προέρχονται από την ηλιακή και UV ακτινοβολία. Προσφέρει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε ενώσεις που δεσμεύουν το νερό. Επίσης, τονώνει και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα. Το AquaCacteen μπορεί να εφαρμοστεί σε προϊόντα φροντίδας προσώπου, περιποίησης σώματος, προϊόντα προστασίας από τον ήλιο, καθώς και για την ανδρική περιποίηση. Οι κλινικές μελέτες, τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες έδειξαν ότι το AquaCacteen ήταν εξαιρετικά καταπραϋντικό. Εκτός αυτού διαπιστώθηκε ότι είναι πολύ ενυδατικό ακόμη και όταν χρησιμοποιείται σε εκπλενόμενα προϊόντα. 

Υδατοδιαλυτο

Δοσολογία: 1 -2% στην 3η Φάση

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε δροσερό και καλά αεριζόμενο χώρο μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

AquaCacteen

  • Κωδικός Προϊόντος: 15101515
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 8,00€
  • 7,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 5,65€

Διαθέσιμες Επιλογές