Μενου
Καλαθι

Canadian Willowherb

Canadian Willowherb
Canadian Willowherb
Νέο
Canadian Willowherb
Canadian Willowherb
Canadian Willowherb

INCI Name: Water (and) Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract

Το Canadian Willowherb είναι ένα πολύ-λειτουργικό εκχύλισμα ιθαγενής στην βόρεια Αμερική, το οποίο στοχεύει στην γρήγορη ανακούφιση των ερεθισμών του δέρματος. Το φυτό που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του εκχυλίσματος έχει την ιδιαιτερότητα να συλλέγεται με το χέρι από τοπικές κοινότητες στα λιβάδια του βόρειου Καναδά. Περιέχει ενώσεις και ενεργά συστατικά (όπως η oenothein B) οι οποίες προσφέρουν εξαιρετικές φυτοχημικές ιδιότητες στο εκχύλισμα.

Αναστέλλοντας την ανάπτυξη του Pacnes (το βακτήριο υπεύθυνο για την εξάπλωση της ακμής), το Canadian Willowherb παρέχει αντί-μικροβιακές ιδιότητες και επομένως καλύτερο έλεγχο της ακμής.

 Επιπλέον, προστατεύει το δέρμα από τις επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών δεσμεύοντας τες αποτελεσματικά. Σε σύγκριση με συστατικά όπως το ασκορβικό οξύ και την βιταμίνη Ε, δείχνει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα μειώνοντας τις επιπτώσεις που προκαλούνται από το οξειδωτικό στρες (λόγω έκθεσης σε χημικές ουσίες, υπεριώδη ακτινοβολία και ατμοσφαιρική ρύπανση).

Επιπλέον, το Canadian Willowherb προσφέρει αντιφλεγμονώδη οφέλη που συμβάλλουν στη μείωση της ερυθρότητας του δέρματος, στην επούλωση των εγκαυμάτων και στην καταπράυνση του ερεθισμού εντός μόλις 30 λεπτών από τη χρήση, προσδίδοντας καλύτερα αποτελέσματα σε σύγκριση με την υδροκορτιζόνη.

Τέλος, βελτιώνει τα ακνεικά δέρματα μειώνοντας την παραγωγή σμήγματος (έως και 82% μετά από 4 εβδομάδες θεραπείας σε ποσοστό χρήσης 2%). Συνεπώς, τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα είναι λιγότερο ορατά, συμβάλλοντας σε υγιέστερη και πιο λεία επιδερμίδα.

Συμβουλές χρήσης:

1- Χαρακτηριστικά: υδατοδιαλυτό, το Canadian Willowherb είναι ένα διαφανές έως ελαφρώς θολό κεχριμπαρένιο διάλυμα (το οποίο μπορεί να περιέχει μερικά σωματίδια σε εναιώρημα).

2- Δοσολογία: Πρέπει να ενσωματωθεί στο τέλος της παραγωγικής διαδικασίας (σε θερμοκρασία χαμηλότερη των 40°C) για να αποφευχθεί οποιαδήποτε αλλοίωση του δραστικού συστατικού. Η συνιστώμενη δοσολογία χρήσης είναι 1-3% σε εφαρμογές περιποίησης του δέρματος και έως 1,5% σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

3- pH: Επιπλέον, για να εξασφαλιστεί βέλτιστη σταθερότητα του τελικού προϊόντος, το pH πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 4,3-5,5 προκειμένου να διασφαλιστεί η πλήρης αποτελεσματικότητα.

4- Συμβατότητες: Συνιστάται να εμπλουτίσετε το τελικό προϊόν με χειλικούς παράγοντες και αντιοξειδωτικά προκειμένου να περιορίσετε πιθανές διαδικασίες οξείδωσης. Το Canadian Willowherb στο 1,5% είναι συμβατό με καθαρό οινόπνευμα έως 52,5%. Είναι επίσης συμβατό με διάφορα συντηρητικά (παραβένια, οργανικά οξέα, φαινοξυαιθανόλη), επιφανειοδραστικά (θειικά, βεταΐνες, γλυκοζίτες) μαλακτικούς παράγοντες (χλωριούχο βεχεντριμόνιο) και άλλα συστατικά κατά της πιτυρίδας (πιροκτόνη ολαμίνη, πυριθειόνη ψευδαργύρου και κιρναζόλη). Έχει παρατηρηθεί ότι η διαλυτότητα του Canadian Willowherb μπορεί να επηρεαστεί σε επιφανειοδραστικές βάσεις, θα πρέπει επομένως να αξιολογείται κατά περίπτωση.

5- Προτεινόμενες Εφαρμογές: Συνιστάται για πολλές εφαρμογές όπως καταπραϋντικά προϊόντα, αντι-ακνεικά, αντιφλεγμονώ

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και σκιερό μέρος σε θερμοκρασίες δωματίου, μακριά από παιδια.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
9,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,66€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 12300106

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies