Μενου
Καλαθι

Cetiol CC

 Cetiol CC
Cetiol CC

INCI Name: Dicaprylyl Carbonate

Το Cetiol CC είναι ένας πολυλειτουργικός πράσινος εστέρας ο οποίος δρα σαν μαλακτική λιπαρή ουσία. Ανήκει στα ξηρά λάδια μιας και έχει γρήγορη εξάπλωση στο δέρμα και πολύ χαμηλό μοριακό βάρος.Αφήνει βελούδινη αίσθηση κατά την εφαρμογή, στεγνώνει αμέσως και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για αντηλιακά προϊόντα  μιας και βοηθά στην διάλυση των αντηλιακών φίλτρων. Επίσης  ενισχύει την σωστή διασπορά χρωστικών ουσιών επομένως ενδείκνυται και σε προϊόντα  μακιγιάζ όπως μεικαπ. Τέλος, υποστηρίζει την αποτελεσματικότητα καθαρισμού των γαλακτωμάτων προσώπου με πολύ θετικό τρόπο. 


Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε σκιερό, δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 12100003

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies