-42% Κεράσι Λάδι

Κεράσι Λάδι

INCI: Prunus Avium Seed Oil


Το έλαιο από κεράσι λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των κουκουτσιών του φρούτου. Ιθαγενής στην περιοχή της Μεσογείου, της Ασίας και τις υποτροπικές περιοχές της Αμερικής, παρουσιάζει εξαιρετικές μαλακτικές ιδιότητες. Πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα όπως το λινελαϊκό οξύ Ω-6 και το ελαϊκό οξύ Ω-9, προσφέρει θρεπτικές ιδιότητες, προάγει την παραγωγή κολλαγόνου, την αναζωογόνηση των κυττάρων, και σχηματίζει ένα προστατευτικό υδρολιπιδικό φραγμό στο δέρμα και τα μαλλιά. Διατηρεί την κατακράτηση υγρασίας και καταπραΰνει τις ξηρές, ευαίσθητες και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Επιπλέον, περιέχει α-ελεοστεατικό οξύ, βιταμίνες Α και Ε που συμβάλλουν στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Προσφέρει αντιοξειδωτικά οφέλη, προστατεύει από το οξειδωτικό στρες και καταπραΰνει ιδιαίτερα την επιδερμίδα με τάση ακμής. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε φυτοστερόλες, το έλαιο από κεράσι εμπλέκεται στη διαδικασία επούλωσης του δέρματος και καταπραΰνει διάφορες δερματικές παθήσεις όπως την ψωρίαση, το έκζεμα, τον ερεθισμό κλπ.


Συνιστάται για γενικές ενυδατικές εφαρμογές του δέρματος και των μαλλιών, αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτικά, στυπτικά και αντιγηραντικά προϊόντα.


Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Κεράσι Λάδι

  • Κωδικός Προϊόντος: 28102840
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 5,00€
  • 2,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 2,34€

Διαθέσιμες Επιλογές