Μενου
Καλαθι

Disodium EDTA

Disodium EDTA
Disodium EDTA

INCI: Disodium EDTA 

Το Disodium EDTA γνωστό και ως εδετικό οξύ είναι μια υδατοδιαλυτή σκόνη η οποία χρησιμοποιείται ως χηλικός παράγοντας σε καλλυντικά προϊόντα. Έχει την ικανότητα να απομονώσει μεταλλικά ιόντα και να σχηματίσει σύμπλοκα τα οποία παραμένουν στο προϊόν έχοντας πλέον χάσει την ικανότητά τους να αντιδράσουν με άλλα συστατικά. Συνεπώς το εδετικό οξύ μαλακώνει το σκληρό νερό,  αποτρέπει την κατακάθιση των αλάτων και επιτρέπει την δημιουργία καλύτερου αφρισμού στα καθαριστικά σκευάσματα. Επιπλέον, εμποδίζει την αλλοίωση των προϊόντων ενάντια στην οξείδωση και τις χρωματικές αλλαγές. Επομένως, το εδετικό οξύ παρέχει σταθερότητα, διατηρεί το προϊόν διαυγές,  προστατεύει τις αρωματικές ενώσεις και αποτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων. 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
3,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 12100016

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies