Νέο Ελαιόλαδο

Ελαιόλαδο

INCI Name: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil

Ποιότητα: Cosmetic Grade

Το ελαιόλαδο εξάγεται από τον καρπό της ελιάς (Olea Europaea). Περιέχει φυσικά θρεπτικά συστατικά και είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε ελαϊκό οξύ και άλλα τριγλυκερίδια. Όταν εξευγενιστεί, περιέχει μεγάλες ποσότητες φυτοστερολών και σκουαλενίου. Το σκουαλένιο και οι φυσικές τοκοφερόλες  παρέχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για την ήπια φροντίδα του δέρματος, διατηρώντας το υγιές και ενυδατωμένο. Το ελαιόλαδο ρυθμίζει και διατηρεί την λιπαρότητα του επιδερμικού φραγμού και αντίστοιχα θρέφει την δομή της τρίχας. Παράλληλα αποκαθιστά την απαλότητα και τη μεταξένια επιφάνεια της επιδερμίδας καταπολεμώντας την αφυδάτωση.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ελαιόλαδο

  • Κωδικός Προϊόντος: 00-3231-11
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 7,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 5,65€

Διαθέσιμες Επιλογές