Γαϊδουράγκαθο Λάδι

Γαϊδουράγκαθο Λάδι

INCI: Silybum Marianum Seed Oil

Το έλαιο γαϊδουράγκαθου προέρχεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φρούτου. Συναντάται κυρίως στο βόρειο ημισφαίριο (από τη Μέση Ανατολή προς τη Δυτική Ευρώπη), και είναι γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες στο δέρμα. Συνήθως αποτελείται από ακόρεστα λιπαρά οξέα όπως το λινελαϊκό οξύ ωμέγα-6 και το ελαϊκό οξύ ωμέγα-9. Περιέχει επίσης σημαντική ποσότητα φυτοστερολών και βιταμίνης Ε (α-τοκοφερόλη), οι οποίες είναι υπεύθυνες για την επαναφορά των επιπέδων υγρασίας στο δέρμα. Ως εκ τούτου, ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος το αφυδατωμένο δέρμα. Το έλαιο γαϊδουράγκαθου είναι γνωστό για τις  εξαιρετικά αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. επομένως επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, αναζωογονεί την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα και  αποκαθιστά τον δερματικό ιστό. Επιπλέον, έχει ισχυρή αντιμικροβιακή δράση καθιστώντας το κατάλληλο για ευαίσθητο / ερεθισμένο δέρμα, φλεγμονώδη διαταραχές και παθήσεις του δέρματος (όπως ψωρίαση, δερματίτιδα και ακμή).

Συνιστάται για γενική περιποίηση σώματος και ήπια περιποίηση προσώπου.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Γαϊδουράγκαθο Λάδι

  • Κωδικός Προϊόντος: 28102832
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 4,50€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: γαιδουράγκαθο, λάδι, φυτικά, έλαια γαιδουράγκαθο, λάδι, φυτικά γαιδουράγκαθο, λάδι, φυτικά γαιδουράγκαθο, λάδι, φυτικά γαιδουράγκαθο, λάδι, φυτικά γαιδουράγκαθο, λάδι, φυτικά γαιδουράγκαθο, λάδι, φυτικά γαιδουράγκαθο, λάδι, φυτικά γαιδουράγκαθο, λάδι, φυτικά γαιδουράγκαθο, λάδι, φυτικά γαιδουράγκαθο, λάδι, 100ml, φυτικά γαιδουράγκαθο, λάδι, φυτικά γαϊδουράγκαθο, λάδι, φυτικά γαϊδουράγκαθο, λάδι, φυτικά γαϊδουράγκαθο, λάδι, φυτικά γαϊδουράγκαθο, λάδι, φυτικά γαϊδουράγκαθο, λάδι, φυτικά γαϊδουράγκαθο, λάδι, φυτικά γαϊδουράγκαθο, λάδι, φυτικά