Μενου
Καλαθι

Hy Active Powder

Hy Active Powder
Νέο
Hy Active Powder

INCI Name: Sodium Hyaluronate

Το HyActive powder είναι υαλουρονικό οξύ πολύ χαμηλού μοριακού βάρους (10-150 kDa). Το HyActive λειτουργεί ως ρεζερβουάρ νερού δεσμεύοντας υγρασία, ως εκ τούτου χαρίζει στο δέρμα μοναδικές ενυδατικές ιδιότητες. Όντως ισχυρά ενεργό συστατικό, μπορεί να φτάσει ακόμη και στα χαμηλότερα στρώματα του δέρματος, έχοντας θεμελιώδη επίδραση στη βιολογική δραστηριότητα των κυττάρων. Επιπλέον, αποκαθιστά το φυσιολογικό πάχος των γήρανσμένων και ατροφικών επιδερμίδων, προσφέροντας αναζωογονητικές ιδιότητες. Το HyActive powder έχει δείξει ότι μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων κατά 26%, βελτιώνει την υφή του δέρματος και μειώνει το μέγεθος των πόρων κατά 34%. Επιπλέον, ενυδατώνει και ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό κατά 27%. Έτσι, όχι μόνο μειώνει την διαδερμική απώλεια νερού (TEWL), αλλά επίσης διεγείρει την παραγωγή ενδογενούς υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου. Πιστοποιημένο Cosmos και Ecocert, χρησιμοποιείται τόσο για την πρόληψη όσο και τη διόρθωση του ήδη κατεστραμμένου δέρματος (λόγω υπεριώδους ακτινοβολίας, ακραίων θερμοκρασιών κ.λπ.).  Συνιστάται να μην θερμαίνετε πάνω από 50° C, ενώ το pH του τελικού προϊόντος συνιστάται να διατηρείται σε εύρος 5.5-8.

Επιπλέον, το HyActive powder δεν είναι συμβατό με κατιονικές ενώσεις.

Ποσοστό χρήσης: μεταξύ 0,005-0,5%:

  • Κρέμες ημέρας 0,01-0,2%
  • Κρέμες Νυκτός 0,02% -0,2%
  • Κρέμες ματιών 0,005-0,1%
  • Οροί 0,02-0,2%
  • Μάσκες 0,005-0,1%
  • Λοσιόν 0,005-0,5%

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 12300104

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies