Κερί απο Γιασεμί

Κερί απο Γιασεμί

INCI Name: Jasminum Grandiflorum Flower Cera

Το Jasmine Wax είναι ένα μαλακό κερί με κεχριμπαρένιο χρώμα το οποίο προέρχεται από τα άνθη γιασεμιού και παρουσιάζει μια εκπληκτική οσμή. Επίσης γνωστό ως Βασιλικό Γιασεμί ή Jasminum Grandiflorum, το είδος αυτό είναι φύεται στη Νότια Ασία, την Βορειοανατολική Αφρική και την Αραβική Χερσόνησο. Ενισχύει την υφή και την σταθερότητα των σκληρών, άνυδρων συστημάτων, όπως κραγιόν, μολύβια ή ακόμα και σαπούνια. Ιδίως σε εφαρμογές μεικαπ προσφέρει κράτημα που διαρκεί  και αναλλοίωτο αποτέλεσμα για πολλές ώρες. Μελέτες in vivo έδειξαν ότι σχηματίζει μια προστατευτική μεμβράνη στην επιφάνεια του δέρματος η οποία αποτρέπει την προσκόλληση και τη διείσδυση ρύπων ή σωματιδίων, διευκολύνοντας την απομάκρυνση τους με καθαρισμό.

Επιπλέον, το Jasmine Wax δεν ανακρυσταλλώνεται συγκριτικά με άλλα φυσικά κεριά και παρουσιάζει μέτριο σημείο τήξης πράγμα το οποίο διευκολύνει την διαδικασία παραγωγής του τελικού προϊόντος.

Συνιστώμενο ποσοστό χρήσης 0,5-2% για φυσικό άρωμα, αντιρρυπαντική δραστηριότητα και σταθερότητα/διάρκεια (σε μεικαπ εφαρμογές).

*Χρησιμοποιήστε το επίσης σε κρέμες προσώπου, κρέμες σώματος και Lip Balm

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Κερί απο Γιασεμί

  • Κωδικός Προϊόντος: 21102114
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 8,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 6,45€

Διαθέσιμες Επιλογές