Lecigel

Lecigel

INCI Name: Sodium Acrylates Copolymer (and) Lecithin

Το Lecigel είναι ένα πολυλειτουργικό υλικό το οποίο βασίζεται σε φωσφολιπίδια (λεκιθίνη) και πολυμερή (πολυακρυλικού οξέος). Συνδυάζει ιδιότητες αύξησης ιξώδους και γαλακτωματοποίησης. Εύκολο στη χρήση, τόσο σε εν ψυχρώ όσο και εν θερμό διαδικασίες, μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε στάδιο της παραγωγής και προσφέρει μια μοναδική «φωσφολιπιδική» αίσθηση η οποία παρέχει δροσερή, βελούδινη και μεταξένια αίσθηση στην επιδερμίδα. Δημιουργεί κρεμό/τζελ υφές που λιώνουν κατά την εφαρμογή, χωρίς να αφήνουν κολλώδη αίσθηση η λιπαρότητα. Το Lecigel  δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ  στην επιφάνεια της επιδερμίδας, το οποίο προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί (έως και 24 ώρες) μειώνοντας την απώλεια υγρασίας. Βοηθά στην αναδιάρθρωση και την επιδιόρθωση της κυτταρικής μεμβράνης διατηρώντας την υγεία του δέρματος. Επιπλέον, είναι συμβατό με ηλεκτρολύτες, με προϊόντα πλούσια σε αιθανόλη (μέχρι 20%), και σε ευρύ φάσμα pH. Το Lecigel  μπορεί να σταθεροποιήσει γαλακτώματα που περιέχουν υψηλό ποσοστό ελαίου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του (από 0,5% - 2%) ή σε συνδυασμό με άλλους γαλακτωματοποιητές. Αντίθετα, στο 0,1% μπορεί να ενισχύσει τη σταθεροποίηση των γαλακτωμάτων

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό χώρο μακριά από παιδιά.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Lecigel

  • Κωδικός Προϊόντος: 23102318
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 3,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

Διαθέσιμες Επιλογές