Μενου
Καλαθι

Αγαπητοί μας φίλοι και πελάτες είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας αλλάζει έδρα σε  νέο,  μεγαλύτερο  & μοντέρνο χώρο. Από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό. Οι παραγγελίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα θα εκτελεστούν με σειρά προτεραιότητας από τις 5-6 Οκτωβρίου και μετά. Το νέο τηλέφωνο της εταιρίας μας απο 6/10 θα είναι 22990 24444.

PolyAquol LW

PolyAquol LW
PolyAquol LW

INCI Name: Polyglyceryl-4 Laurate (and) Polyglyceryl-6 Laurate


Το PolyAquol LW είναι ένας μη ιονικός γαλακτωματοποιητής φυσικής προέλευσης, πιστοποιημένος κατά COSMOS. Ιδανικός για τον σχηματισμό γαλακτωμάτων O/W χαμηλού ιξώδους, επιτρέπει διαδικασίες εν ψυχρώ. Εύκολο στη χρήση, μπορεί να προστεθεί είτε στην λιπαρή, είτε στην υδατική φάση. Το PolyAquol LW σχηματίζει εξαιρετικά σταθερά γαλακτώματα χαμηλού ιξώδους ανεξάρτητα από την πολικότητα της λιπαρής φάσης. Επιπλέον, είναι συμβατό με διάφορα φυσικά και συνθετικά πηκτικά. Ως ιδανικός υποψήφιος για την δημιουργία πράσινων σκευασμάτων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα όπως αντηλιακά, γαλακτώματα σώματος, λοσιόν ντεμακιγιάζ, προϊόντα βρεφικής φροντίδας κλπ.

 Συνιστάται σε ποσοστό χρήσης: 2-5% και σε εύρος pH από 3 έως 9.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
5,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 11900034

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies