Νέο Σκόνη απο Φύκια

Σκόνη απο Φύκια

INCI : ASCOPHYLLUM NODOSUM POWDER

Αλεσμένη και κοσκινισμένη σκόνη από το φύκι 'ασκοφυλλίνη οζώδες'. Πρόκειται για ένα καφέ φύκι το οποίο βρίσκεται κατά μήκος των ακτών του βόρειου Ατλαντικού ωκεανού. Μπορεί να φτάσει τα 1,80 μέτρα σε μήκος, και είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία . Επιπλέον, περιέχει θειωμένους πολυσακχαρίτες (fucoidans) που βοηθούν στην αναδιάρθρωση και την αναδόμηση του δέρματος. Η Ασκοφυλλίνη χρησιμοποιείται ευρέως για την φροντίδα δερματικών παθήσεων όπως το έκζεμα, την ακμή, την ψωρίαση και την δερματίτιδα λόγω των καταπραϋντικών ιδιοτήτων που προσφέρει στο ερεθισμένο δέρμα. Είναι επίσης γνωστή διότι ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων, καθαρίζει την επιδερμίδα από τα νεκρά κύτταρα και αποτοξινώνει. Επίσης βοηθά στην απορρόφηση του σμήγματος, ως εκ τούτου είναι κατάλληλη προς χρήση σε προιόντα για την ακμή και το λιπαρό τριχωτό της κεφαλής. Οι πιθανές χρήσεις της σκόνης Ασκοφυλλίνης είναι σε ενυδατικές, αναζωογονητικές και αποτοξινωτικές εφαρμογές προσώπου και σώματος, όπως απολεπιστικά προιόντα και ξηρά σαμπουάν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Σκόνη απο Φύκια

  • Κωδικός Προϊόντος: 13101333
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 2,50€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 2,02€

Διαθέσιμες Επιλογές