Μενου
Καλαθι

Σύμφυτο Λάδι

Σύμφυτο Λάδι
Νέο
Σύμφυτο Λάδι

INCI Name: Symphytum Officinalis Root Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol 


Ιθαγενής στην Ευρώπη και την Ασία, το Σύμφυτο είναι επίσης γνωστό ως ‘Comfrey’. Όντως ένα από τα παλαιότερα φαρμακευτικά φυτά, είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα όπως το ελαϊκό (Ω9) και το λινελαϊκό οξύ (Ω6). Το έλαιο λαμβάνεται μέσω εκχύλισης των ριζών του φυτού σε ηλιέλαιο και τοκοφερόλη. Η σύνθεσή του (πλούσια σε αλκαλοειδή, τανίνες, σάκχαρα και ιδιαίτερα, αλλαντοΐνη) προάγει και επιταχύνει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, ενισχύοντας έτσι την επούλωση των πληγών της επιδερμίδας. Παρέχοντας κερατολυτικά οφέλη, το έλαιο Σύμφυτου δρα θετικά ως προς την  αναγέννηση του δέρματος, ενισχύοντας την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του.


Συνιστάται ιδίως για αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντικές ιδιότητες, για την προστασία της ευαίσθητης/ αφυδατωμένης επιδερμίδας, για προϊόντα βρεφικής φροντίδας, για εφαρμγοές after-sun, προϊόντα κατά της πιτυρίδας, εφαρμογές για ερεθισμένο δέρμα / τριχωτό κεφαλής, για τη θεραπεία της ακμής και των εγκαυμάτων. 


Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 11300169

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies