Μενου
Καλαθι

Το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό από τις 14 έως και τις 24 Αυγούστου. (Η τελευταία παραγγελία θα αποσταλεί απο εμάς στις 13 Αυγούστου). Μετά τις 13/08  μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας On line οι οποίες θα διεκπεραιωθούν από τις 25 Αυγουστου με σειρά προτεραιότητας.

Άγριo τριαντάφυλλo Λάδι (Unrefined)

Άγριo τριαντάφυλλo Λάδι (Unrefined)
Νέο
Άγριo τριαντάφυλλo Λάδι (Unrefined)

INCI: Rosa Canina Fruit Oil

Το έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης  των καρπών του φυτού. Ιθαγενής στα νότια της Χιλής, αναπτύσσεται στους πρόποδες των Άνδεων. Το έλαιο περιέχει υψηλό ποσοστό πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, τα οποία είναι α-λινολενικό οξύ (ωμέγα-3), λινελαϊκό οξύ (ωμέγα-6) και ελαϊκό οξύ (ωμέγα-9). Αποτελείται επίσης από ρετινοϊκό οξύ, τανίνες, φλαβονοειδή, βιταμίνη C και β-καροτένιο. Ως εκ τούτου, είναι γνωστό για τις επουλωτικές, αναγεννητικές και αναζωογονητικές ιδιότητες του στο δέρμα. Το έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο προάγει την ελαστικότητα και τη σύσφιξη του δέρματος, αποτρέποντας έτσι την απώλεια νερού προσφέροντας ενυδάτωση. Επιπλέον είναι εξαιρετικά αντιοξειδωτικό, παρέχει αντιγηραντικές ιδιότητες, μειώνει την εμφάνιση κηλίδων και καταπραΰνει τη φλεγμονή του δέρματος.

Συνιστάται για όλες τις εφαρμογές φροντίδας του δέρματος, για αντιγηραντικά προϊόντα (ραγάδες, ρυτίδες), για αντιφλεγμονώδη προϊόντα (εγκάυματα, ευαίσθητο δέρμα), ενυδατικά προϊόντα (ξηρό δέρμα) κλπ.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
13,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,89€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 11300167

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies