Μενου
Καλαθι

Ακτινίδιο Λάδι

 Ακτινίδιο Λάδι
Ακτινίδιο Λάδι

INCI: Actinidia Chinensis Seed Oil

Το έλαιο από ακτινίδιο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φρούτου. Ιθαγενής στην Κίνα, είναι γνωστή πηγή λιπαρών οξέων. Περιέχει πάνω από 60% α-λινολενικό οξύ (ωμέγα-3) και πάνω από 10% λινελαϊκό οξύ (ωμέγα-6). Η υπόλοιπη σύσταση του αποτελείται από ελαϊκό οξύ (ωμέγα-9), καροτενοειδή (προβιταμίνη Α, β-καροτένιο), βιταμίνη C και βιταμίνη Ε. Επομένως, το έλαιο από ακτινίδιο παρουσιάζει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, καθώς και ήπιες λευκαντικές και στυπτικές ιδιότητες. Μειώνει αποτελεσματικά τη διαδικασία γήρανσης, διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και δρα ενάντια στις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές, τις κηλίδες κλπ. Επιπλέον προσφέρει ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες, συμβάλει στην κυτταρική ανανέωση, την αναγέννηση των ιστών του δέρματος, προωθεί την επούλωση πληγών και αποτρέπει την απώλεια υγρασίας από το δέρμα και τα μαλλιά.

Συνιστάται για όλες τις εφαρμογές φροντίδας δέρματος και μαλλιών, για ευαίσθητο / ερεθισμένο δέρμα και τριχωτό κεφαλής, για δέρματα με τάση ακμής (κλείνει τους πόρους, μειώνει τις κηλίδες, την λιπαρότητα κλπ.), για αντιγηραντικά προϊόντα κλπ.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,85€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 11300028

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies