Μενου
Καλαθι

Αγαπητοί μας φίλοι και πελάτες είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας έχει αλλάξει έδρα σε  νέο,  μεγαλύτερο  & μοντέρνο χώρο. Η νέα μας διεύθυνση είναι Δημητρίου Νικολάου Αλλαγιάννη 6, Μαρκόπουλο. Τηλ 22990 24444. Λόγο αναβάθμισης του Web Site μας σε νέο Server υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξουν κάποιες δυσλειτουργίες. Εάν παρατηρήσετε κάτι τέτοιο παρακαλούμε όπως μας καλέσετε. 

Αμαμελίς Εκχύλισμα

Αμαμελίς Εκχύλισμα
Αμαμελίς Εκχύλισμα

INCI Name: Aqua, Glycerin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract

Το εκχύλισμα αμαμελίδας λαμβάνεται μέσω εκχύλισης των φύλλων του φυτού σε μίγμα γλυκερίνης /νερού. Ιθαγενής στον Καναδά και στις ανατολικές ΗΠΑ, είναι πλούσιο σε τανίνες και γαλλικό οξύ τα οποία προσφέρουν στυπτικές ιδιότητες στο δέρμα, ενισχύοντας τη σύσφιξη των πόρων και την επούλωση των πληγών. Επιπλέον, λόγω της περιεκτικότητάς του σε φλαβονοειδή και καφεϊκό οξύ, το εκχύλισμα αμαμελίδας προσφέρει αντιφλεγμονώδη, αντιβακτηριακές και αγγειοσυσταλτικές ιδιότητες. Συνεπώς, καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα (ψωρίαση, έκζεμα κλπ), καταπολεμά την ακμή, απορροφά τη λιπαρότητα και αυξάνει τη μικροκυκλοφορία μειώνοντας μεταξύ άλλων την εμφάνιση των μωλώπων.

Συνιστάται σε προϊόντα για τη θεραπεία του λιπαρού δέρματος, για μετά το ξύρισμα, για την περιποίηση των μαλλιών, τονωτικά προϊόντα, θεραπευτικά και αναγεννητικά προϊόντα, αντιοξειδωτικές εφαρμογές, καταπραϋντικά και αντιγηραντικά προϊόντα κλπ.

Δοσολογία: Έως 5%


Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε σκιερό, δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 12200006

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies