Μενου
Καλαθι

Αμαμελίδα Λάδι

Αμαμελίδα Λάδι
Νέο
Αμαμελίδα Λάδι

INCI Name: Hamamelis virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Zea Mays (Corn) Germ Oil, Tocopherol

Ιθαγενής στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, η αμαμελίδα είναι επίσης γνωστή με το όνομα «Witch Hazel». Λαμβάνεται μέσω εκχύλισης των φύλλων του φυτού σε καλαμποκέλαιο και τοκοφερόλη, και είναι αναμφισβήτητα πλούσιο σε ενεργά συστατικά. Αποτελείται από ακόρεστα λιπαρά οξέα όπως ελαϊκό (Ω9) και λινελαϊκό οξύ (Ω6), ενώ επίσης περιέχει τανίνες, βιταμίνη Ε και φλαβονοειδή, τα οποία προσφέρουν πολλαπλά οφέλη στο δέρμα. Συνιστάται λοιπόν για τις στυπτικές του ιδιότητές (ιδίως σε τονωτικά προϊόντα για το δέρμα και το τριχωτό κεφαλής), για την αντιφλεγμονώδη δράση του τόσο ενάντια στα εγκαύματα όσο και στην ευαίσθητη επιδερμίδα, καθώς και για τα αντιβακτηριακά του οφέλη κατά της ακμής και του ερεθισμού. Επιπλέον, παρουσιάζει αντιοξειδωτική και αγγειοσυσταλτική δράση, προωθώντας έτσι την επούλωση του δέρματος και καταπράυνση των σάκων κάτω από τα μάτια.

Συνθήκες αποθήκευσης: φυλάξτε σε δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από παιδιά.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,84€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 11300172

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies