Μενου
Καλαθι

Λευκή Άργιλος

Λευκή Άργιλος
Λευκή Άργιλος
INCI NAME: kaolin 

Η καολίνη είναι ένα φυσικό πορώδη aαργιλικό ορυκτό πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία. Παρέχει απορροφητικές ιδιότητες, ενισχύει την μείωση της λιπαρότητας από την επιφάνεια του δέρματος και χαρίζει ματ αποτέλεσμα. Αφαιρεί τις ακαθαρσίες από τους πόρους της επιδερμίδας, καθαρίζει σε βάθος και προσφέρει ήπια απολέπιση των εξωτερικών στιβάδων του δέρματος, απομακρύνοντας έτσι τα νεκρά κύτταρα. Η καολίνη προσφέρει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της ερυθρότητας και της διόγκωσης γύρω από τις υπάρχουσες ατέλειες και τα σπυράκια. Χρησιμοποιείται σε καλλυντικές πούδρες διότι απορρόφα την λιπαρότητα, καθώς και σε αποσμητικά/αντιιδρωτικά λόγω του ότι απορροφά τον ιδρώτα . Επιπλέον, προσφέρει αποτελεσματική κάλυψη δεδομένου ότι γεμίζει τις ατέλειες και τις λεπτές γραμμές. Ιδιαίτερα κατάλληλο για λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής, συνιστάται για τις ακόλουθες εφαρμογές:

    • Μάσκες, Κρέμες και Καθαριστικά προσώπου.
    • Αντιφλεγμονώδη προϊόντα.
    • Πούδρες προσώπου, μεικαπ και προϊόντα μακιγιάζ.
    • Σαπούνια και καθαριστικά προϊόντα.
    • Αποσμητικά και αντιιδρωτικά προϊόντα.
    • Προϊόντα για τη φροντίδα του δέρματος , για λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής.


    Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και καλά αεριζόμενο χώρο μακριά από παιδιά.

      Γράψτε μια αξιολόγηση

      Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
      Κακή Καλή
      2,00€
      Χωρίς ΦΠΑ: 1,61€
      • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
      • Κωδικός: 11500006

      Διαθέσιμες Επιλογές

      To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies