Μενου
Καλαθι

Μπετονίτης

Μπετονίτης
Μπετονίτης
INCI Name:  Bentonite 

Ο μπεντονίτης είναι ένα φυσικό αργιλικό πέτρωμα το οποίο προέρχεται από ηφαιστειακά ιζήματα και εξάγεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι ιδιαίτερα απορροφητικό, συνεπώς μειώνει σημαντικά την λιπαρότητα και τις τοξίνες από την επιδερμίδα. Χρησιμοποιείται ευρέως για την παραγωγή μασκών, Body Wraps και καταπλασμάτων σώματος. Προσδίδει ιδιότητες σύσφιξης, αναγέννησης και εξισορρόπησης του δέρματος. Κατάλληλο για χρήση σε επιδερμίδες/τριχωτό κεφαλής με τάση λιπαρότητας, συνιστάται για τις ακόλουθες εφαρμογές: 

      • Σαμπουάν, μαλακτικά μαλλιών και μάσκες μαλλιών. 
      • Προϊόντα για αποτοξίνωση και λεμφικό μασάζ. 
      • Προϊόντα για τη θεραπεία του λιπαρού δέρματος και του τριχωτού της κεφαλής. 
      • Μάσκες, πηλούς, καταπλάσματα, body wraps. 
      • Σαπούνια ξυρίσματος.

      Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και καλά αεριζόμενο χώρο μακριά από παιδιά.

      Γράψτε μια αξιολόγηση

      Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
      Κακή Καλή
      2,00€
      Χωρίς ΦΠΑ: 1,61€
      • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
      • Κωδικός: 11500009

      Διαθέσιμες Επιλογές

      To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies