Μενου
Καλαθι

Αργκάν Λάδι

 Αργκάν Λάδι
Αργκάν Λάδι

INCI: ArganiaSpinosa kernel oil 

Το έλαιο Αργκάν λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του δέντρου. Ιθαγενής στα ερημικά δάση του νοτιοδυτικού Μαρόκου, είναι γνωστό και ως το «Δέντρο της Ζωής» για τα πολλαπλά οφέλη του. Πλούσιο σε ωμέγα-6 (λινελαϊκό οξύ) και ωμέγα-9 (ελαϊκό οξύ) ακόρεστα λιπαρά οξέα, περιέχει επίσης φυσικές τοκοφερόλες (βιταμίνη Ε), φαινόλες, φαινολικά οξέα και καροτενοειδή, που καθυστερούν τα ορατά σημάδια της γήρανσης και προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες. Το έλαιο Αργκάν ενισχύει την αναγέννηση και την ελαστικότητα του δέρματος, καθώς και την ανανέωση των κυττάρων. Παρέχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και αντιμετωπίζει τα δερματικά προβλήματα όπως ξηρότητα, ακμή, ψωρίαση, έκζεμα, ρυτίδες, λεπτές γραμμές, ραγάδες κλπ. Επιπλέον προσφέρει θρέψη και βαθιά ενυδάτωση επαναφέροντας τα λιπίδια του δέρματος διατηρώντας την υγρασία του. Επιπλέον, το έλαιο Αργκάν προσφέρει μαλακτικά οφέλη στην τρίχα, μειώνει το φριζάρισμα και ενισχύει το θυλάκιο των τριχών προστατεύοντας παράλληλα από την τριχόπτωση.

Συνιστάται για εφαρμογές παντός τύπου στο δέρμα και τα μαλλιά.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
10,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,06€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 11300038

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies