Μενου
Καλαθι

Αβοκάντο Λάδι

 Αβοκάντο Λάδι
Αβοκάντο Λάδι

INCI Name:  Persea Gratissima (Avocado) Oil

Το ραφιναρισμένο έλαιο αβοκάντο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών του φυτού. Ιθαγενής στις αφρικανικές και νοτιοαμερικανικές ηπείρους, χρησιμοποιείται ευρέως για τα πολλαπλά οφέλη του στο δέρμα και τα μαλλιά.

Αποτελείται από λιπαρά οξέα (Παλμιτικό, Ολεϊκό, Λινολεϊκό οξύ), Βιταμίνες (Α, D & E), και παρουσιάζει εξαιρετική συμβατότητα με την υδρολιπιδική μεμβράνη του δέρματος. Ως εκ τούτου, προσφέρει αναγεννητικές ιδιότητες. Εκτός από την ενυδατική, θρεπτική και μαλακτική του δράση, εμποδίζει αποτελεσματικά την απώλεια υγρασίας και έτσι διατηρεί τη σωστή λειτουργία του επιδερμικού φραγμού. Το έλαιο αβοκάντο ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου οδηγώντας σε πιο σφριγηλό δέρμα με αυξημένη ελαστικότητα. Επιπλέον, χαρίζει αντιοξειδωτική δράση και δρα κατά των ελεύθερων ριζών.

Συνιστάται για μαλακτικές εφαρμογές στο δέρμα και τα μαλλιά, αντιγηραντικά, καταπραϋντικά  προϊόντα,  και εφαρμογές κατά της τριχόπτωσης.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
3,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 11300018

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies