Περιγραφή : Body Mist το οποίο αρωματίζει και δροσίζει την επιδερμίδα σας όλες τις ώρες (στην δουλειά, μετά το γυμναστήριο, στην παραλία, κατά την βραδινή σας έξοδο κλπ). Περιέχει ενυδατικές δραστικές ουσίες όπως η προβιταμίνη Β5 και η αλόη βέρα, οι οποίες χαρίζουν μαλακτικές ιδιότητες, επαναφέρουν τα επίπεδα υγρασίας και προστατεύουν την επιδερμίδα σας από την αφυδάτωση. Επίσης καταπραΰνουν και αναζωογονούν σε συνδυασμό με την γλυκερίνη η οποία ενισχύει την δράση τους και παράλληλα βοηθά στο κράτημα του αρώματος. Το Body Mist είναι πλούσιο σε οινόπνευμα, συνεπώς προσφέρει φρεσκάδα και δροσιά. Παράλληλα χαρίζει μοναδική λάμψη χάρη στο Glitter που εμπεριέχει. (Προσοχή, η χρήση τους καλοκαιρινούς μήνες απαιτεί χρήση αντηλιακού πρωτίστως δεδομένου ότι το Body Mist δεν περιέχει αντηλιακό φίλτρο).

N

Υλικό

100γρ

50γρ

Δράση

1

Άρωμα

Coconut Passion

5

2,5

Να είναι άρωμα με DPG διαλύτη

2

Οινόπνευμα

60

30

Διαλύτης, βοηθά στην διάλυση του αρώματος, παρέχει αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα και λόγω της πτητικότητας του βοηθά στην γρήγορη εξάτμιση του προϊόντος

3

EcoSparks - Allure Series - Gold Glitter

0,1

0,05

Ενισχύει το οπτικό αποτέλεσμα του προϊόντος.

 

4

Απιονισμένο νερό

30,80

15,40

 

5

Προβιταμίνη Β5

0,5

0,25

Ενεργό συστατικό το οποίο παρέχει ισχυρές ιδιότητες ενυδάτωσης, προστασίας και αναδόμησης στην επιδερμίδα

6

Αλόη βέρα Χυμός

0,2

0,1

Δραστική ουσία η οποία ενυδατώνει το δέρμα και αυξάνει την ελαστικότητα του. Πρόκειται για πηγή βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων

7

Γλυκερίνη

3

1,5

Ενυδατικός και μαλακτικός παράγοντας. Προστατεύει από την αφυδάτωση του δέρματος. Βοηθά επίσης στο κράτημα του αρώματος

8

Aristoflex Velvet

0,40

0,20

Πολυμερές το οποίο ενισχύει το πήξιμο των προϊόντων και είναι συμβατό με μεγάλο ποσοστό οινοπνεύματος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 









Μέθοδος παραγωγής :

  • Στο κύριο δοχείο προσθέτουμε το νερό και στην συνέχεια, ένα ένα τα συστατικά 5 έως 7 με ανάδευση. Ελέγχουμε την πλήρη διάλυση των παραπάνω συστατικών. Στην συνέχεια, προσθέτουμε το συστατικό 8 υπό δυνατή ανάδευση/ομογενοποίηση μέχρι να διαλυθεί πλήρως και να δημιουργηθεί ένα διαυγές ομοιογενές τζελ χωρίς κομπάκια.
  • Σε ξεχωριστό δοχείο προδιαλύουμε τα συστατικά 1 και 2 και έπειτα ρίχνουμε το συστατικό 3 με ανάδευση, διαφορετικά πέφτει στον πάτο του δοχείου.
  • Άμεσα προσθέτουμε το πρόμιγμα των συστατικών 1 έως 3 στο κύριο δοχείο με ανάδευση. Σπάει το ιξώδες του τζελ και μας επιτρέπει καλύτερη πλανητική ανάδευση. Το τελικό προϊόν πρέπει να είναι διαυγές και να κρατάει το Glitter σε διασπορά. Ελέγχουμε το pH να βρίσκεται στο εύρος  3-8.