Μάσκα προσώπου με ενεργό άνθρακα για την εβδομαδιαία σας περιποίηση. Περιέχει αλλαντοΐνη η οποία επουλώνει, καταπραΰνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Παράλληλα, πλούσια σε υγροσκοπικές ουσίες (γλυκόλες), προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση του δέρματος. Σε συνδυασμό με το Pullulan (φυσικός πολυσακχαρίτης), η μάσκα δημιουργεί ένα ανθεκτικό φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας το οποίο όχι μόνο προστατεύει από τους εξωγενής παράγοντες αλλά διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα. Πρόκειται για μια μοναδική σύνθεση η οποία συνδυάζει:

  • Τον ενεργό άνθρακα για αποτοξίνωση του δέρματος, άνοιγμα πόρων για τη διείσδυση θρεπτικών συστατικών, λεία & λαμπερή επιδερμίδα
  • Την καολίνη για καθαρισμό πόρων, απορρόφηση λιπαρότητας & σμήγματος, και απομάκρυνση νεκρών κυττάρων
  • Την σκόνη από φύκι για ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας, μείωση των πανάδων & σημαδιών γήρανσης, καταπολέμηση της ερεθιστικότητας

Τέλος, η μάσκα είναι εμπλουτισμένη με πολυσακχαρίτες οι οποίοι ενισχύουν την ενυδάτωση του δέρματος και την ανανέωση των κυττάρων. Θρέφουν και αφήνουν την επιδερμίδα απαλή, λεία και καθαρή.

Η μάσκα με ενεργό άνθρακα προσφέρει υψηλή αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα και αποκαθιστά την ποιότητα του δερματικού φραγμού. Εφαρμόστε ένα παχύ, αδιαφανές, στρώμα μάσκας σε καθαρό και στεγνό δέρμα αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, τα χείλη και την μύτη. Αφήστε το για 10-15 λεπτά και στην συνέχεια αφαιρέστε με νερό.

Υλικό

100g

50g

Δράση

ΦΑΣΗ Α (ΥΔΑΤΙΚΗ)

1

Απιονισμένο Νερό

60,8

30,4

 

2

Αλλαντοΐνη

0,2

0,1

Παρέχει επουλωτικές, καταπραϋντικές και μαλακτικές ιδιότητες. Ενισχύει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων του δέρματος μέσω της κερατολυτικής του δράσης

3

Γλυκερίνη Φυτική

3

1,5

Ενυδατικός παράγοντας. Ενισχύει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας

4

Hydrolite 5 Green

3

1,5

Ενεργό συστατικό, ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος έως + 10% μετά από 4 ώρες εφαρμογής

5

Pullulan

5

2,5

Φυσικός πολυσακχαρίτης, ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα δημιουργώντας ένα φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος

6

Aristoflex Velvet

0,5

0,25

Πολυμερές  κατάλληλο για gel υφές, προσφέρει μεταξένια ελαφριά αίσθηση

ΦΑΣΗ Β (ΛΙΠΑΡΗ)

7

Charcoal Powder

1,5

0,75

Ενεργός άνθρακάς με αποτοξινωτικές και απολεπιστικές ιδιότητες

8

Φύκι σε σκόνη

10

5

Αυξάνει την μικροκυκλοφορία, προσφέρει αντιοξειδωτικές ιδιότητες

9

Καολίνη

10

5

Προσφέρει καθαριστικές και απολεπιστικές ιδιότητες

ΦΑΣΗ Γ

10

Preservative 12

1

0,5

Συντηρητικό για προστασία από μικροβιακό φορτίο

11

Fucogel 1.5P

5

2,5

Πολυσακχαρίτης που ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος και την ανανέωση των κυττάρων

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 












           Μέθοδος Παραγωγής 

  • Στο κύριο δοχείο προσθέστε το νερό και στην συνέχεια, ένα ένα τα συστατικά 2 έως 4 με πλανητική ανάδευση. Ελέγξτε την πλήρη διάλυση όλων των συστατικών.
  • Στην συνέχεια προσθέστε το υλικό 5 με ανάδευση μέχρι να διαλυθεί πλήρως και να δημιουργηθεί ένα διαυγές ρευστό τζελάκι.
  • Έπειτα, προσθέστε το συστατικό 6 με πλανητική ανάδευση και ομογενοποίηση ώστε να διαλυθεί η σκόνη και να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές πηκτό τζελ χωρίς κομπάκια.
  • Σε αυτό το σημείο, προσθέστε ένα ένα με δυνατή ανάδευση τα συστατικά της φάσης Β και ελέγξτε ότι ενσωματώνονται σωστά στο τζελ δίνοντας ένα ομοιογενές προϊόν με σκόνες (χωρίς συσσωματώματα).
  • Τέλος, προσθέστε τα συστατικά 10 και 11 ένα ένα με ανάδευση μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως. Ελέγξτε την δημιουργία ομοιογενούς προϊόντος με pH 5.5-6.5.