Ιδιαίτερα ενυδατικό και τονωτικό μικκυλιακό νερό, παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό ήπιο και φιλικό προς το δέρμα. Η μη ερεθιστική σύνθεση του είναι εμπλουτισμένη σε υγροσκοπικούς παράγοντες όπως γλυκερίνη, προβιταμίνη Β5 και υαλουρονικό οξύ σε συνδυασμό με κολλαγόνο, τα οποία επαναφέρουν τα επίπεδα υγρασίας στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και ενισχύουν τον διαδερμικό φραγμό. Το μικκυλιακό νερό αποτελείται από μίγμα επιφανειοδραστικών ουσιών που  καθαρίζουν απαλά το δέρμα και κάθε ίχνος ακαθαρσίας η μακιγιάζ με ένα απλό πέρασμα. Προσφέρει τονωτικές και στυπτικές ιδιότητες καθώς και αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης των ιστών του δέρματος. Το μικκυλιακό νερό αποκαθιστά το φιλμ λιπιδίων και σέβεται τις ευαίσθητες επιδερμίδες κάνοντας το κατάλληλο για χρήση σε όλους τους τύπους δέρματος. Εφαρμόστε με βαμβάκι για να καθαρίσετε την επιδερμίδα σας. Το προϊόν δεν αφήνει υπολείμματα, συνεπώς δεν είναι απαραίτητο να ξεπλύνετε το πρόσωπο σας μετά τη χρήση.

N

Υλικό

100γρ

50γρ

Δράση

1

Μέντα ανθόνερο

82,4

41,2

Κατάλληλο για τόνωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

2

Disodium EDTA

0,1

0,05

Χηλικός παράγοντας ο οποίος ενισχύει την σταθερότητα υδατικών προϊόντων.

3

Φυτική γλυκερίνη

4

2

Χρησιμοποιείται ως ενυδατική και υγροσκοπική ουσία στο δέρμα. Επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα και προστατεύει από την ξηρότητα.

4

Προβιταμίνη Β5

0,5

0,25

Παρέχει ισχυρή ενυδάτωση, προστασία και αναδόμηση της επιδερμίδας.

5

Coco-glucoside

3

1,5

Μη ιονικό επιφανειοδραστικό, κατάλληλο για ήπιο καθαρισμό ο οποίος μειώνει τον ερεθισμό του δέρματος

6

Glucotain Care

2

1

Mη ιονικό επιφανειοδραστικό με καλή καθαριστική ικανότητα. Είναι φιλικό προς το δέρμα, προστατεύει τον λιπιδικό φραγμό και είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες.

7

PEG-7 Glyceryl Cocoate

 1

0,5 

Eνισχύει το φιλμ λιπιδίων στην επιφάνεια της επιδερμίδας

8

Υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο

5

2,5

Ενυδατώνει άμεσα τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και επαναφέρει ορατή σφριγηλότητα και ελαστικότητα.

9

Εκχύλισμα

Αγγουριού

1

0,5

Ιδανικό για χρήση σε τονωτική λοσιόν, προσφέρει στυπτικές και τονωτικές ιδιότητες.

10

Microcare PHDG

1

0,5

Συντηρητικό για την αποφυγή μόλυνσης του προϊόντος.

 

 

 

 

Μέθοδος παραγωγής:

Στο κύριο δοχείο προσθέτουμε το ανθόνερο μέντας και στην συνέχεια, ένα ένα τα συστατικά 2 έως 4 με ανάδευση. Ελέγχουμε την πλήρη διάλυση του κάθε συστατικού πριν την προσθήκη του επομένου. Στο σημείο αυτό το μίγμα είναι ομοιογενές και διαυγές.

 

Στην συνέχεια, προσθέτουμε τα συστατικά 5 και 6 με ήπια ανάδευση( για την αποφυγή αφρού) και θέρμανση (έως 40c για να διαλυθεί εύκολα το συστατικό 6) Μόλις το υλικό 6 έχει ενσωματωθεί αφαιρούμε το μίγμα από την φωτιά και συνεχίζουμε με το συστατικό 7 και στην συνέχεια με το 8 και 9 ελέγχοντας  την πλήρη διάλυση του κάθε συστατικού πριν την προσθήκη του επομένου.

Έπειτα προσθέτουμε το συστατικό 10 με ανάδευση μέχρι την πλήρη διάλυση του.

Το προϊόν πρέπει να παραμείνει διαυγές και το pH να βρίσκεται στο εύρος  5 - 5.5, διαφορετικά ρυθμίζουμε το μίγμα με το κατάλληλο ρυθμιστικό διάλυμα.