Τζελ άμεσης σύσφιξης προσώπου, το οποίο χαρίζει ενυδάτωση σε βάθος, αναδόμηση και ανασχηματισμό σε μόλις 30 λεπτά εφαρμογής. Περιέχει προβιταμίνη Β5 και γλυκερίνη τα οποία επαναφέρουν τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας και ενισχύουν τον διαδερμικό φραγμό. Το Pullulan δημιουργεί ένα προστατευτικό φίλμ στην επιφάνεια του δέρματος προσφέροντας σύσφιξη και τόνωση, αντιληπτή στα πρώτα λεπτά εφαρμογής. Επιπλέον, το υαλουρονικό οξύ σε συνδυασμό με κολλαγόνο, επαναφέρει την ελαστικότητα και σφριγηλότατα της επιδερμίδας. Το τζελ  είναι επίσης εμπλουτισμένο με Sirtalice, το οποίο  μέσα σε 30 λεπτά χαρίζει άμεση και μακροχρόνια σύσφιξη, ανύψωση του δέρματος και ανασχηματισμό του περιγράμματος του προσώπου. Χρησιμοποιείστε το τζελ άμεσης σύσφιξης προσώπου  και καταπολεμήστε τα σημάδια της γήρανσης άμεσα και αποτελεσματικά.

N

Υλικό

100γρ

50γρ

Δράση

1

Απιονισμένο νερό

79

39,5

 

2

Φυτική γλυκερίνη

3

1,5

Χρησιμοποιείται ως ενυδατική και υγροσκοπική ουσία στο δέρμα. Επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα και προστατεύει από την ξηρότητα.

3

Sirtalice

2

1

Θαλάσσιο βιοτεχνολογικό ενεργό συστατικό που παρέχει τριπλή προστασία του δέρματος, ενέργεια, συνοχή και με άμεση ανύψωση/ανασχηματισμό των περιγραμμάτων του προσώπου σε μόλις 30 λεπτά για άμεσο λίφτινγκ.

4

Pullulan

1,5

0,75

Φυσικός πολυσακχαρίτης που σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας και προσφέρει άμεση σύσφιξη και ανύψωση του δέρματος, η οποία είναι αντιληπτή στα πρώτα 30 λεπτά εφαρμογής.

5

Προβιταμίνη Β5

0,5

0,25

Παρέχει ισχυρή ενυδάτωση, προστασία και αναδόμηση της επιδερμίδας.

6

Υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο

10

5

Ενυδατώνει άμεσα τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και επαναφέρει ορατή σφριγηλότητα και ελαστικότητα.

7

Arctalis

2

1

Εξομαλύνει και συσφίγγει αποτελεσματικά την επιδερμίδα

8

Aristoflex Velvet

1

0,5

Πηκτικό πολυμερές υδατικής φάσης. Προσφέρει δροσερή υφή, απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει κολλώδη αίσθηση στο δέρμα μετά το άπλωμα.

9

Preservative 12

1

0,5

Συντηρητικό για την αποφυγή μόλυνσης του προϊόντος

 

 Μέθοδος παραγωγής:

Στο κύριο δοχείο προσθέτουμε το νερό και στην συνέχεια, ένα ένα τα συστατικά 2 έως 7 με ανάδευση. Ελέγχουμε την πλήρη διάλυση του κάθε συστατικού πριν την προσθήκη του επομένου. (Προσοχή στο συστατικό Νο 4 θέλει αρκετή ανάδευση μέχρι την πλήρη ενσωμάτωσή του)

Στο σημείο αυτό το μίγμα είναι ομοιογενές και διαυγές.

Στην συνέχεια, προσθέτουμε το συστατικό 8 υπό δυνατή ανάδευση/ομογενοποίηση μέχρι να διαλυθεί πλήρως και να δημιουργηθεί ένα διαυγές ομοιογενές τζελ χωρίς κομπάκια.

Έπειτα προσθέτουμε το συστατικό 9 με πλανητική ανάδευση μέχρι την πλήρη διάλυση του.

Ελέγχουμε το τζελ να έχει pH στο εύρος  3-8, διαφορετικά το ρυθμίζουμε με το κατάλληλο ρυθμιστικό διάλυμα.

Τip: Αν θέλετε να δώσετε ακόμα πιο ανάλαφρη υφή μπορείτε να αφαιρέσετέ το Pullulan και να το αντικαταστήσετε με νερό (Σε αυτή την περίπτωση το απιονισμένο νερό θα είναι 80.5γρ)