Ισχυρός αντιγηραντικός ορός προσώπου, βασισμένος στην τεχνολογία βλαστοκυττάρων που προέρχονται από σύμπλεγμα βοτάνων φραγκοστάφυλου, γλυκιάς μαντζουράνας, πράσινου τσαγιού και ιπποφαές. Εμπλουτισμένος με κολλαγόνο, ελαστίνη και Υαλουρονικό οξύ, ενυδατώνει άμεσα εις βάθος, βελτιώνει την ελαστικότητα και σφριγηλότητα της επιδερμίδας και γεμίζει ορατά τις ρυτίδες και τα σημάδια του χρόνου. Περιέχει άμυλο καλαμποκιού και ξηρό φυτικό λάδι εναλλακτικό σιλικόνης για απαλή και μεταξένια υφή μετά την εφαρμογή. Παράλληλα, η γλυκερίνη σε συνδυασμό με την πανθενόλη και την αλόη βέρα, προσφέρουν φρεσκάδα και επαναφέρουν τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος. Ο ορός αντιγήρανσης με βλαστοκύτταρα θα επαναφέρει την χαμένη λάμψη και θα σας ανανεώσει χαρίζοντάς σας πάλι νιότη.

Υλικό

100γρ

50γρ

Δράση

ΦΑΣΗ Α

1

Απιονισμένο νερό

73,5

36,75

 

2

Φυτική γλυκερίνη

3

1,5

Χρησιμοποιείται ως ενυδατικός και μαλακτικός παράγοντας. Βοηθά στην διατήρηση ενός υγιούς δέρματος και προστατεύει από την ξηρότητα

3

Πανθενόλη

0,5

0,25

Παρέχει ιδιότητες αντιγήρανσης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας

4

Αλόη βέρα

0,2

0,1

Πηγή βιταμινών, περιέχει μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ενυδατώνει το δέρμα και αυξάνει την ελαστικότητα του

5

Γόμμα Ξανθάνης

0,3

0,15

Φυσικό πηκτικό από πολυσακχαρίτες για απαλή και λεία υφή

ΦΑΣΗ B

6

Olivem 1000

5

2,5

Γαλακτωματοποιητής υγρών κρυστάλλων

7

Φυτική Σιλικόνη

4,5

2,25

Εναλλακτικό συνθετικής σιλικόνης από φυσική πηγή. Παρέχει ελαφριά και μεταξένια αίσθηση

8

Βιταμίνη Ε

0,5

0,25

Αντιοξειδωτικό για προστασία λιπαρής φάσης

ΦΑΣΗ Γ

9

Preservative 12

1

0,5

Συντηρητικό για προστασία από μικροβιακή μόλυνση

10

ACB Stem Cell Complex

5

2,5

Φυσικό βοτανικό εκχύλισμα βασισμένο στην τεχνολογία βλαστοκυττάρων με αντιγηραντικές ιδιότητες

11

Υαλουρονικό Οξύ και Κολλαγόνο

3

1,5

Eνυδατώνει άμεσα σε βάθος. Επιβραδύνει την γήρανση βελτιώνοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων

12

Ελαστίνη Βιολογική δ/μα

2

1

Έχει αντιγηραντικές, αντιρυτιδικές και ενυδατικές  ιδιότητες

13

Corn PO4

1

0,5

Παρέχει μεταξένια υφή και σταθερότητα στο γαλάκτωμα

14

Άρωμα

0,5

0,25

Προαιρετικό

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 









Μέθοδος Παραγωγής

  • Στο κύριο δοχείο Α, προσθέστε το νερό και στην συνέχεια ένα ένα τα συστατικά 3 και 4 με ανάδευση μέχρι την πλήρη διάλυση τους.
  • Σε ξεχωριστό δοχείο προδιαλύστε το συστατικό 5 στο 2  και όταν έχετε ένα ομοιογενές πρόμιγμα, προσθέστε σε αυτό την υδατική  φάση  με ισχυρή ανάδευση και ομογενοποίηση μέχρι την δημιουργία ενός ομοιογενούς τζελ.
  • Στην συνέχεια σε βοηθητικό δοχείο Β προσθέστε τα συστατικά της φάσης Β και θερμάνετε τις φάσεις Α και Β στους 75C βαθμούς. ( Προσοχή να μην γίνει παρατεταμένη θέρμανση!! )Όταν και οι δύο φάσεις φτάσουν την θερμοκρασία των 75C, ρίξτε την φάση Β στην Α με ομογενοποίηση και πλανητική ανάδευση για 5 λεπτά περίπου.
  • Ελέγξτε ότι η γαλακτωματοποίηση έχει γίνει σωστά. Σταματήστε την ομογενοποίηση και συνεχίστε μόνο με πλανητική ανάδευση μέχρι το προϊόν να ψυχθεί και να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου.
  • Συνεχίστε έπειτα προσθέτοντας ένα ένα τα συστατικά της φάσης Γ και ελέγξτε κάθε φορά την σωστή  ενσωμάτωση του στο προϊόν. Μετρήστε το pH, να βρίσκεται στο εύρος 5-5,5, αλλιώς ρυθμίστε το με το κατάλληλο διάλυμα.