Ενυδατικό και πολυβιταμινούχο mist προσώπου για κάθε τύπου δέρματος και για όλες τις ώρες. Πλούσιο σε υγροσκοπικούς παράγοντες όπως γλυκερίνη, γλυκόλες και υαλουρονικό οξύ, ενισχύει την απορρόφηση υγρασίας και ενυδατώνει τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, χαρίζοντας δροσιά και φρεσκάδα στις διψασμένες επιδερμίδες. Παράλληλα, εμπεριέχει μίγμα βιταμινών συμπλέγματος B  καθώς και βιταμίνη C οι οποίες προστατεύουν και μπουστάρουν το δέρμα χαρίζοντας του λάμψη, ελαστικότητα και υγεία. Το mist προσώπου, εμπλουτισμένο με αλόη βέρα, αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα την καταπραΰνει. Η φόρμουλα είναι ενισχυμένη με οινόπνευμα το οποίο αυξάνει την αίσθηση δροσιάς, ενώ το ροδόνερο και το εκχύλισμα μελιού συσφίγγουν τους πόρους, τονώνουν και αναζωογονούν το δέρμα. Το ενυδατικό νερό ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα σας με μια κίνηση. Εφαρμόζεται σε απόσταση από το πρόσωπο κλείνοντας τα μάτια και το στόμα κατά την εφαρμογή.

N

Υλικό

100γρ

50γρ

Δράση

1

Απιονισμένο νερό

51,30

25,65

 

2

Ροδόνερο

30

15

Εξαιρετικά τονωτικό, συσφίγγει τους πόρους του δέρματος και αναζωογονεί

3

Sodium Gluconate

0,2

0,1

Χειλικός παράγοντας, προστατεύει το προϊόν από τυχόν ανεπιθύμητες αλλοιώσεις

4

Aloe Vera Χυμός

3,5

1,75

Πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, προσφέρει ενυδάτωση, επούλωση και ανάπλαση του δέρματος

5

Hydrolite 5 Green

2

1

Πράσινη γλυκόλη, προσφέρει υγροσκοπικές ιδιότητες και ενισχύει αισθητά την ενυδάτωση του δέρματος

6

Vitamin B Complex WB

0,5

0,25

Σύμπλεγμα βιταμινών Β για ολοκληρωμένη προστασία της επιδερμίδας.  Ενυδατώνει και επουλώνει το δέρμα ενισχύοντας έτσι τον συνδετικό ιστό

7

Φυσική βιταμίνη C

1

0,5

Προσφέρει λάμψη και ελαστικότητα στο δέρμα ενώ παράλληλα χαρίζει αντιοξειδωτικές ιδιότητες

8

Hyalomatrix

     2,5

1,25

Θεραπεία ενυδάτωσης και σύσφιξης της επιδερμίδας.  Ενισχύει τον συνδετικό ιστό και δεσμεύει υγρασία με αποτέλεσμα να ενυδατώνει ακόμα και τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

9

Μέλι Εκχύλισμα

2

1

Πλούσιο σε σάκχαρα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες προσφέρει ενυδατικά και καταπραϋντικά οφέλη στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα

10

Οινόπνευμα

2,5

1,25

Διαλύτης αρώματος, προσφέρει επίσης φρεσκάδα και δροσερή αίσθηση στο δέρμα

11

Solubilisant LRI

1

0,5

Γαλακτωματοποιητής αρώματος

12

Άρωμα

0,4

0,2

 

13

Φυτική Γλυκερίνη

2

1

Υγροσκοπική ουσία η οποία διατηρεί το δέρμα άκρως ενυδατωμένο και σφριγηλό

14

Γόμα Ξανθάνης Keltrol CG - SFT

0,1

0,05

Πηκτικό υδατικής φάσης, δίνει ιξώδες στο προϊόν και επιτρέπει ομοιόμορφο ψεκασμό

15

Preservative 12

1

0,5

Συντηρητικό για προστασία από μικροβιακό φορτίο

 

 

 

 

Στο κύριο δοχείο (A) προσθέτουμε το νερό και στην συνέχεια το συστατικό 2 με απλή ανάδευση.

 

Στην συνέχεια προσθέτουμε τα συστατικά 3 και 4 με ανάδευση μέχρι να διαλυθούν πλήρως οι σκόνες. Συνεχίζουμε με την προσθήκη των συστατικών 5 έως 9 ένα προς ένα και με απλή ανάδευση.

 

Σε ξεχωριστό δοχείο ετοιμάζουμε το προδιάλυμα των συστατικών 10  έως 12 και ρίχνουμε το ομοιογενές αυτό μίγμα στο κύριο δοχείο Α με πλανητική ανάδευση.

 

Στην συνέχεια, ετοιμάζουμε σε άλλο δοχείο το προδιάλυμα των συστατικών 13 και 14. Το ενσωματώνουμε στο κύριο δοχείο Α με ισχυρή μαγνητική ανάδευση μέχρι να διαλυθεί πλήρως και να δημιουργήσει ένα ομοιογενές λεπτόρρευστο τζελ χωρίς κομπάκια.

 

Τέλος προσθέτουμε το συστατικό 15 με απλή ανάδευση και ελέγχουμε το pH του προϊόντος να βρίσκεται στο 5,5, διαφορετικά ρυθμίζουμε το προϊόν με το κατάλληλο ρυθμιστικό διάλυμα.