Μενου
Καλαθι

Καρύδα Λάδι

Καρύδα Λάδι
Καρύδα Λάδι

INCI: Cocos Nucifera Oil

Το εξευγενισμένο λάδι καρύδας λαμβάνεται απο την σάρκας του καρπού. Ιθαγενής στις ακτές του Ειρηνικού και της Ινδίας, το έλαιο καρύδας είναι μια εξαιρετικά θρεπτική πηγή κορεσμένων λιπαρών οξέων. Όντως μια από τις πλουσιότερες φυσικές πηγές σε λαυρικό και μυριστικό οξύ, περιέχει επίσης τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας MCT (καπρυλικά και καπρικά οξέα), βιταμίνες (Ε, σύμπλεγμα B) και μεταλλικά στοιχεία. Το έλαιο καρύδας παρέχει πολλαπλά οφέλη για το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια. Έχει μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες σε ξηρά και ευαίσθητα δέρματα. Παράλληλα ενισχύει τον υδρολιπιδικό φράγμό και παρέχει αντιφλεγμονώδη οφέλη. Το λάδι καρύδας διεισδύει και θρέφει τις ίνες των μαλλιών, καθιστώντας το πιο λαμπερό και υγιή. Στερεό σε θερμοκρασία δωματίου παραμένει ιδιαίτερα σταθερό κάτω από οξειδωτικές συνθήκες.

Συνιστάται για αντιγηραντικά, τονωτικά/αναζωογονητικά προϊόντα, αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη σκευάσματα, για γενικές ενυδατικές εφαρμογές του δέρματος και των μαλλιών, ως βάση για μασάζ κλπ.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
2,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,61€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 11300082

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies