Μενου
Καλαθι

Το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό από τις 14 έως και τις 24 Αυγούστου. (Η τελευταία παραγγελία θα αποσταλεί απο εμάς στις 13 Αυγούστου). Μετά τις 13/08  μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας On line οι οποίες θα διεκπεραιωθούν από τις 25 Αυγουστου με σειρά προτεραιότητας.

Δραστικό Εκχύλισμα Λούπινου

Δραστικό Εκχύλισμα Λούπινου
Δραστικό Εκχύλισμα Λούπινου

INCI Name: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil and Lupinus Albus Seed Extract

Συσφικτικός, αντιγηραντικός και επανορθωτικός παράγοντας.

  • Πλούσιο σε Λουπεόλη που διεγείρει την σύνθεση  "υψηλής ποιότητας" κολλαγόνου (Ι) (+46%) με αποτέλεσμα να αναδoμεί και να συσφίγγει την επιδερμίδα στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού, καταστέλλοντας την χαλάρωση της.
  • Βελτιώνει την ελαστικότητα και την υφή του δέρματος.
  • Μειώνει την χαλάρωση και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου.
  • Δεν περιέχει συντηρητικό

Μελέτη- Δράση:

Πατενταρισμένο ενεργό συστατικό που προέρχεται από την Γαλλία και πιο συγκεκριμένα από σπόρους λούπινου, πλούσια σε Lupeol, ενεργό μόριο που αυξάνει τη σύνθεση του κολλαγόνου τύπου Ι. Χρησιμοποιώντας το δραστικό εκχύλιμα λούπινου στο 2%, μετά από 42 ημέρες, η σφριγηλότητα του δέρματος βελτιώνεται κατά 92% και η χαλάρωση του περιγράμματος του προσώπου μειώνεται κατά 72%. Συμπήρωματικά, μετά από 89 ημέρες, η ελαστικότητα του δέρματος βελτιώνεται κατά 10%. Το ελαιοδιαλυτό δραστικό συστατικό διατηρείται με 0,1% φυσική αλφα-τοκοφερόλη για αντιοξειδωτική προστασία και ενσωματώνεται σε λιπαρά προιόντα η γαλακτώματα εν ψυχρώ, σε ποσοστά 0,5-2% με απλή πλανητική ανάδευση.

 Χρησιμοποιείται σε προϊόντα όπως:

  • Αντιγηραντικούς ορούς (π.χ  λάδι προσώπου για σύσφιξη και επανόρθωση.)
  • Αντιγηραντικές κρέμες προσώπου.
  • Κρέμες ματιών.
  1. Ελαιοδιαλυτό προτεινόμενο ποσοστό χρήσης 0.5- 2%
  2. Προστίθεται στην 3 φάση κάτω των 40C

 

Tip: Συνδυάστε το με έλαια όπως Αμυγδαλέλαιο, Aβοκάντο, Αργκάν & Τζοτζόμπα, πλούσια σε  βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και λιπαρά οξέα καθώς επίσης και με αιθέρια έλαια όπως λιβάνι, μύρο και τριαντάφυλλο γνωστά για τις τονωτικές τους και αναζωογονητικές τους ιδιότητες. 

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται μακριά από φως, ζέστη και υγρασία. Να διατηρείται σε θερμοκρασία μεταξύ 15 - 25°C.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 12300065

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies