Μενου
Καλαθι

Arctalis

Arctalis
Arctalis
Νέο
Arctalis
Arctalis
Arctalis

INCI Name: Pseudoalteromonas Ferment Extract

Από τα βάθη του Αρκτικού Ωκεανού που αγγίζει τo Βόρειο Σέλας (Aurora Borealis), αναδύεται το Arctalis, ένα θαλάσσιο ενεργό συστατικό που προέρχεται από τη ζύμωση ενός μικροοργανισμού που βρίσκεται σε ακραίες συνθήκες, στα διεθνή ύδατα κοντά στη Γροιλανδία. Ο μικροοργανισμός αυτός επιβιώνει σε ακραίες συνθήκες χάρη στην ικανότητά του να παράγει ουσίες με προστατευτικές και ανανεωτικές ιδιότητες. Πλούσιο σε πρωτεΐνες και εξωπολυσακχαρίτες, το Arctalis ενισχύει τη δομική ακεραιότητα και την ελαστικότητα του δέρματος ενισχύοντας τον επιδερμικό φραγμό. Παρέχει τριπλή προστασία του δέρματος ενάντια στην γήρανση, την αφυδάτωση και το μπλε φως. Το Arctalis εξομαλύνει και σύσφιγγει αποτελεσματικά την επιδερμίδα. Επιπλέον, ενυδατώνει σε βάθος, ενισχύει τη φυσική λάμψη ενώ παράλληλα προστατεύει από την ψηφιακή γήρανση που προκαλείται από το μπλε φως. In vivo κλινικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε 26 γυναίκες (ηλικίας 45-50 ετών) οι οποίες έκαναν χρήση κρέμας με 2% Arctalis στο μισό πρόσωπο δύο φορές την ημέρα για 28 ημέρες έδειξαν:

Έως 150% περισσότερη υγρασία/ενυδάτωση σε 7 ημέρες

Έως 67% μείωση του αριθμού των ρυτίδων στο πόδι χήνας σε 7 ημέρες

Έως 52% μείωση του όγκου των ρυτίδων στο πόδι χήνας σε 7 ημέρες

Έως 11% αύξηση της σφριγηλότητας στην περιοχή του ποδιού χήνας σε 1 μήνα

Έως 65% αύξηση της ελαστικότητας στην περιοχή του ποδιού χήνας σε 28 ημέρες

Σύμφωνο με τους φορείς ECOCERT και COSMOS, το Arctalis είναι υδατοδιαλυτό και συνιστάται η χρήση του στο 2% σε θερμοκρασία δωματίου.

Τρόπος Φύλάξης: Διατηρείται σε σκιερό και καλά αεριζόμενο χώρο.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 12300101

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Arctalis
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies