Passion Fruit Oil

Passion Fruit Oil

INCI Name:  Passiflora Edulis Seed Oil

Το έλαιο Maracuja (φρούτο του πάθους), λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καθαρών και αποξηραμένων σπόρων του φυτού. Ιθαγενής στη νοτιοαμερικανική ήπειρο και συγκεκριμένα στη Βραζιλία, είναι ευρέως γνωστό για τις πολλαπλές του καλλυντικές ιδιότητες.

Αποτελείται από ακόρεστα λιπαρά οξέα (Λινολεϊκό Ω-6, Ολεϊκό Ω-9, Παλμιτικό οξύ) τα οποία βοηθούν στην προστασία και ενίσχυση της λειτουργίας του φραγμού του δέρματος. Προσφέρει αναγεννητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ παράλληλα ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος. Πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικά όπως τοκοτριενόλη και τοκοφερόλη, συμμετέχει στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών και προάγει την λεύκανση της επιδερμίδας. Επιπλέον, η περιεκτικότητα του σε βιοφλαβονοειδή προσφέρει ρυθμιστική δράση στους σμηγματογόνους αδένες, καθιστώντας το ιδανικό συστατικό για προϊόντα κατά της λιπαρότητας του δέρματος και του τριχωτού της κεφαλής.

Συνιστάται για εφαρμογές αντιγήρανσης, λεύκανσης, και καταπράϋνσης.

 Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Passion Fruit Oil

  • Κωδικός Προϊόντος: 28102816
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 5,50€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€

Διαθέσιμες Επιλογές