Αλόη Λάδι

Αλόη Λάδι

INCI: Aloe Barbadensis Leaf Extract and Helianthus annuus (sunflower) seed oil

Το έλαιο αλόης λαμβάνεται μέσω εκχύλισης των φύλλων του φυτού σε ηλιέλαιο. Η Αλόη αναπτύσσεται κυρίως σε ξηρές περιοχές της Αφρικής, της Ασίας, της Ευρώπης και της Αμερικής. Αποτελείται από νερό, μείγμα θρεπτικών ουσιών (πολυσακχαρίτες, αμινοξέα, μέταλλα, βιταμίνες), φαινολικών ενώσεων και οργανικών οξέων. Το έλαιο αλόης είναι γνωστό για τα πολλαπλά οφέλη του στο δέρμα, συμπεριλαμβανομένων θεραπειών για ηλιακό έγκαυμα, ξηρό δέρμα και άλλες δερματικές παθήσεις. Παρέχει απαλότητα στο δέρμα, βαθιά ενυδάτωση και καταπραΰνει κάθε είδους φλεγμονή. Λόγω της περιεκτικότητας του σε βιταμίνες (β-καροτένιο, βιταμίνη C και βιταμίνη Ε), παρέχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον, προάγει την επούλωση των πληγών, αποκαθιστά τον υδρολιπιδικό ιστό, χαρίζει ελαστικότητα και θρέψη της επιδερμίδας, μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών, και τέλος προσφέρει ενισχυμένη σφριγηλότητα.

Συνιστάται για ευαίσθητο και ξηρό δέρμα, για μαλλιά και προϊόντα τριχωτού κεφαλής, για προϊόντα βρεφικής φροντίδας, για after-sun, αντιφλεγμονώδη και αντιγηραντικά προϊόντα κλπ.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

    Γράψτε μια αξιολόγηση

    Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
        Κακή           Καλή

    Αλόη Λάδι

    • Κωδικός Προϊόντος: 28102824
    • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
    • 4,50€
    • Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

    Διαθέσιμες Επιλογές

    Ετικέτες: αλόη, λάδι, 100ml, φυτικά, έλαια αλόη, λάδι, φυτικά