Μενου
Καλαθι

Coconut Οil Fractionated

 Coconut Οil Fractionated
Coconut Οil Fractionated

INCI Name:  Caprylic/ Capric Triglycerides

Το Fractionated Coconut Oil ή MCT Oil (έλαιο μεσαίας τριγλυκεριδικής αλυσίδας) παράγεται από καπρυλικό οξύ (C8) και καπρικό οξύ (C10). Προέρχεται συγκεκριμένα από έλαιο καρύδας το οποίο αρχικά υδρολύεται σε λιπαρά οξέα μεσαίας αλυσίδας και γλυκερόλη. Έπειτα, τα λιπαρά οξέα διαχωρίζονται σε κλάσματα διαφόρων μηκών αλυσίδας. Τα κλάσματα C8 και C10 στη συνέχεια επανεστεροποιούνται με γλυκερόλη για να σχηματίσουν το MCT Oil.

Σε αντίθεση με το λάδι καρύδας, το MCT είναι άχρωμο, άοσμο και υγρό σε θερμοκρασία δωματίου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λιπαρός φορέας για εφαρμογές μασάζ και ως φυσικό εναλλακτικό για το παραφινέλαιο. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, απορροφάται γρήγορα, αφήνει ελαφριά, μεταξένια και μη λιπαρή αίσθηση μετά την εφαρμογή. Το Fractionated coconut oil παρουσιάζει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος και καταπολεμά την απώλεια υγρασίας και την αφυδάτωση.

Συνιστάται για  τις ενυδατικές και μαλακτικές του ιδιότητες. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ευαίσθητο και λιπαρό δέρμα.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
2,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,02€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 11300000

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies