Μενου
Καλαθι

Φυτικά Έλαια

Φυτικά Έλαια

Σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε φυτικά λιπαρά εκχυλίσματα. Προέρχονται συνήθως από μηχανική εξόρυξη ξηρών καρπών και σπόρων η οποία παρέχει παρθένο καθαρό έλαιο.Το βασικό συστατικό των φυτικών ελαίων είναι τα τριγλυκερίδια. Αποτελούνται από μίγματα εστέρων της γλυκερίνης. Πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, παρέχουν λάμψη, ενυδάτωση και ελαστικότητα διατηρώντας το φιλμ λιπιδίων στην επιφάνεια της επιδερμίδας το οποίο προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και την απώλεια υγρασίας του δέρματος. Σε αντίθεση με τα φυτικά βούτυρα, τα φυτικά έλαια είναι υγρά σε θερμοκρασία δωματίου επομένως ενσωματώνονται πολύ εύκολα σε όποιο προϊόν επιθυμείτε να φτιάξετε.
INCI: Aloe Barbadensis Leaf Extract and Helianthus annuus (sunflower) seed oilΤο έλαιο αλόης λαμβάνεται μέσω εκχύλισης των φύλλων του φυτού σε ηλιέλαιο. Η Αλόη αναπτύσσεται κυρίως σε ξηρές περιοχές της Αφρικής, της Ασίας, της Ευρώπης και της Αμερικής. Αποτελείται από νερό, μείγμα θρεπτικών ουσιών (π..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
INCI: Prunus Amygdalus Dulcis OilΤο αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης  των καρπών αμυγδάλου. Ιθαγενής στην περιοχή της Μεσογείου (κυρίως Ιταλία, Ισπανία και Τουρκία) είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (Λινελαϊκό Οξύ Ωμέγα-6 και Ελαϊκό οξύ Ωμέγα-9). Περιέχει επίσης βιταμίνη Α, ..
2,20€ Χωρίς ΦΠΑ:1,77€
INCI: ArganiaSpinosa kernel oil Το έλαιο Αργκάν λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του δέντρου. Ιθαγενής στα ερημικά δάση του νοτιοδυτικού Μαρόκου, είναι γνωστό και ως το «Δέντρο της Ζωής» για τα πολλαπλά οφέλη του. Πλούσιο σε ωμέγα-6 (λινελαϊκό οξύ) και ωμέγα-9 (ελαϊκό οξύ) ακόρεστ..
10,00€ Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
INCI: Heterotheca Inuloides Flower Extract and Helianthus Annuus Seed oil Το έλαιο Αρνικας  λαμβάνεται μέσω εκχύλισης των λουλουδιών του φυτού σε φυτικό λάδι. Γνωστή ως "Μεξικάνικη Αρνικα", το φυτό προέρχεται από την Βόρεια Αμερική και χρησιμοποιείται ευρέως για τις ιδιότητές του στο δέρμα..
6,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
INCI: Achillea Millefolium Extract and Helianthus Annuus Seed OilΤο έλαιο Αγριαψιθιάς- Αχιλλέας λαμβάνεται μέσω  εκχύλισης  του φυτού σε φυτικό ηλιέλαιο. Ιθαγενής σε περιοχές του Βόρειου Ημισφαιρίου, το φυτό είναι ευρέως γνωστό για τα καταπραϋντικά και αντιφλεγμονώδη οφέλη του. Ενυδατώνει ..
6,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
INCI: Hypericum perforatum Flower/Leaf/Stem Extract and Helianthus Annuus Seed oil   Το βαλσαμέλαιο λαμβάνεται μέσω  εκχύλισης  του φυτού σε φυτικό ηλιέλαιο. Συναντάται σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Ασία, την Αφρική και τη Βόρεια Αμερική. Το βαλσαμέλαιο είναι γνωστό για τις αντιση..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
INCI: Prunus Armeniaca Kernel OilΤο βερυκοκέλαιο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών του δέντρου. Επίσης γνωστό ως "Δαμάσκηνο Αρμενίας", η προέλευση του είναι ακόμα αβέβαιη. Πλούσιο σε βιταμίνες A & E, περιέχει λιπαρά οξέα όπως τα ελαϊκά (Ω9) και λινελαϊκά οξέα (Ω6) που παρέχουν εξαιρετικ..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
INCI: Cocos Nucifera OilΈνα από τα χαρακτηριστικά του είναι το πλούσιο φυσικό άρωμα καρύδας που περιέχει.To Βιολογικό Λάδι καρύδας λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης της σάρκας του καρπού. Ιθαγενής στις ακτές του Ειρηνικού και της Ινδίας, το έλαιο καρύδας είναι μια εξαιρετικά θρεπτική πηγή κορ..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
INCI: Silybum Marianum Seed OilΤο έλαιο γαϊδουράγκαθου προέρχεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φρούτου. Συναντάται κυρίως στο βόρειο ημισφαίριο (από τη Μέση Ανατολή προς τη Δυτική Ευρώπη), και είναι γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες στο δέρμα. Συνήθως αποτελείται από ακόρεστα λιπαρά ο..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
INCI: Prunus Domestica Seed ExtractΤο δαμασκηνέλαιο προέρχεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των κουκουτσιών του φρούτου. Ιθαγενής στη Νοτιοδυτική Γαλλία, το δαμάσκηνο είναι εξαιρετικά αντιοξειδωτικό λόγω της φυσικής και πλούσιας περιεκτικότητας του σε τοκοφερόλες. Αποτελείται επίσης από λιπαρά οξέα όπως το ..
8,90€ Χωρίς ΦΠΑ:7,18€
INCI: Laurus Nobilis Leaf extract and Helianthus Annuus Seed oil Το δαφνέλαιο λαμβάνεται μέσω  εκχύλισης  των φύλλων του φυτού σε φυτικό έλαιο. Ιθαγενής στην περιοχή της Μεσογείου, είναι πλούσιο σε πτητικές ουσίες (ευκαλυπτόλη), βιταμίνες (Α, Β, C), ακόρεστα λιπαρά οξέα (Ελαϊκό οξύ Ωμ..
5,50€ Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
INCI Name: Olea Europaea (Olive) Fruit OilΠοιότητα: Cosmetic GradeΤο ελαιόλαδο εξάγεται από τον καρπό της ελιάς (Olea Europaea). Περιέχει φυσικά θρεπτικά συστατικά και είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε ελαϊκό οξύ και άλλα τριγλυκερίδια. Όταν εξευγενιστεί, περιέχει μεγάλες ποσότητες φυτοστερολών και..
7,00€ Χωρίς ΦΠΑ:5,65€
Εμφάνιση 13 έως 24 από 60 (5 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies