Μενου
Καλαθι

Φυτικά Έλαια

Φυτικά Έλαια

Σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε φυτικά λιπαρά εκχυλίσματα. Προέρχονται συνήθως από μηχανική εξόρυξη ξηρών καρπών και σπόρων η οποία παρέχει παρθένο καθαρό έλαιο.Το βασικό συστατικό των φυτικών ελαίων είναι τα τριγλυκερίδια. Αποτελούνται από μίγματα εστέρων της γλυκερίνης. Πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, παρέχουν λάμψη, ενυδάτωση και ελαστικότητα διατηρώντας το φιλμ λιπιδίων στην επιφάνεια της επιδερμίδας το οποίο προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και την απώλεια υγρασίας του δέρματος. Σε αντίθεση με τα φυτικά βούτυρα, τα φυτικά έλαια είναι υγρά σε θερμοκρασία δωματίου επομένως ενσωματώνονται πολύ εύκολα σε όποιο προϊόν επιθυμείτε να φτιάξετε.
INCI: Hedera Helix Leaf Extract and Zea Mays Germ OilΤο έλαιο κισσού λαμβάνεται μέσω εκχύλισης των φύλλων του φυτού σε φυτικό έλαιο. Ιθαγενής στη Δυτική, Κεντρική και Νότια Ευρώπη παρουσιάζει πολλαπλά οφέλη. Τα κύρια δραστικά συστατικά του είναι σαπωνίνες όπως το Hederacoside C, το οποίο είναι ..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
INCI:Cucurbita Pepo Seed OilΤο έλαιο κολοκύθας λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων κολοκύθας. Ιθαγενής στην Αμερική, είναι γνωστό ότι περιέχει φυτοστερόλες, ακόρεστα λιπαρά οξέα (λινελαϊκό οξύ Ω6, α-λινολενικό οξύ Ω3, ελαϊκό οξύ Ω9), τοκοφερόλες και βιταμίνες. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς ..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
INCI: Vaccinium macrocarpon seed oil Το έλαιο Κράνμπερι λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των κουκουτσιών του φρούτου. Ιθαγενής στην ανατολική ακτή της Βόρειας Αμερικής, είναι πλούσιο σε α-λινολενικό οξύ Ω3 και λινελαϊκό οξύ ω6 τα οποία ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, αποτρέπουν την ..
10,00€ 8,50€ Χωρίς ΦΠΑ:6,85€
INCI: Linum Usitatissimum Seed OilΤο Λινέλαιο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης του λιναρόσπορου. Ιθαγενής στην περιοχή που εκτείνεται από την Ανατολική Μεσόγειο έως την Ινδία, είναι πλούσιο σε α-λινολενικό οξύ Ω3 και περιέχει σε μικρότερη ποσότητα λινελαϊκό οξύ Ω6 και ελαϊκό οξύ Ω9. Το Λινέλαιο ε..
3,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
INCI: Macadamia Ternifolia Seed OilΤο έλαιο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών μακαντάμιας. Ιθαγενής στην Αυστραλία, είναι μοναδικό λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε παλμιτελαϊκό οξύ Ω7 και ελαϊκό οξύ Ω9. Προσφέρει θρεπτικές και μαλακτικές ιδιότητες που το καθιστούν ιδανικό για ξηρές, ε..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
INCI: Nigella sativa (Black Cumin) Seed OilΤο έλαιο από μαύρο κύμινο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Ιθαγενής στη νοτιοδυτική Ασία, είναι γνωστό για τις αντιμικροβιακές, αντιφλεγμονώδεις, αναλγητικές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Περιέχει περίπου 35% Ω ακόρεστα λιπαρά ο..
6,50€ Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
INCI: Borago Officinalis Seed OilΤο έλαιο Μποράγκο προέρχεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Ιθαγενής στην περιοχή της Μεσογείου, είναι πλούσιο σε βασικά λιπαρά οξέα (Λινελαϊκό Ω6 και Ελαϊκό οξύ Ω9). Επίσης είναι γνωστό ως μία από τις πλουσιότερες φυτικές πηγές σε γ-λινολενικό οξύ (GL..
8,50€ Χωρίς ΦΠΑ:6,85€
INCI Name: Brassica Oleracea Italica Seed OilΦυτικό έλαιο το οποίο παράγεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του μπρόκολου. Ιθαγενής στη Μεσόγειο και την Ανατολική Ασία, παρέχει εξαιρετική αντιοξειδωτική προστασία και ισχυρή ενυδατική ιδιότητα. Η σύνθεση του είναι μοναδική και αποτελείται από περίπο..
10,00€ Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
INCI Name: Solanum Lycopersicum Seed OilΤο έλαιο Ντομάτας προέρχεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων της ντομάτας. Ιθαγενής στην περιοχή της Μεσογείου, είναι εξαιρετικά πλούσιο σε καροτενοειδή (κυρίως λυκοπένιο, β-καροτένιο) και  περιέχει απαραίτητα λιπαρά οξέα (Λινελαϊκό Ω6, Ελαϊκό Ω9 κ..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
INCI: Oenothera Biennis Seed OilΤο έλαιο Νυχτολούλουδου λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Ιθαγενής στη Βόρεια Αμερική, είναι γνωστό για τα πολλαπλά οφέλη του στο δέρμα. Είναι πλούσιο σε  πολυακόρεστα λιπαρά οξέα όπως το λινελαϊκό Ω6 και το γ-λινολενικό οξύ τα οποία βρίσκ..
7,00€ Χωρίς ΦΠΑ:5,65€
INCI Name: Carica Papaya Seed OilΦυτικό έλαιο το οποίο παράγεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων Παπάγιας. Ιθαγενής στις τροπικές περιοχές της Νότιας Αμερικής (κυρίως Βραζιλία), είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα (ως επί το πλείστον ΕλαϊκόΩ9 και Λινελαϊκό Ω6). Ως εκ τούτου παρέχει πολλαπλά οφέλη ..
8,00€ Χωρίς ΦΠΑ:6,45€
INCI: Rubus Idaeus (Raspberry) Seed OilΤο έλαιο Σμέουρου προέρχεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φρούτου. Ιθαγενής στην Ευρώπη, είναι πλούσιο σε λινελαϊκό οξύ Ω6 και α-λινολενικό οξύ Ω3 τα οποία προσφέρουν ενυδατικές, μαλακτικές ιδιότητες  και ενισχυμένη ελαστικότητα στο δέρμα. Αποτελε..
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:6,05€
Εμφάνιση 37 έως 48 από 60 (5 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies