Μενου
Καλαθι

Αλόη Βέρα Βούτυρο

Αλόη Βέρα Βούτυρο
Αλόη Βέρα Βούτυρο

INCI Name: Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract

Το βούτυρο αλόης είναι μια ημιστερεή λιπαρή ουσία η οποία αποτελείται από φυτικό έλαιο καρύδας (έλαιο σε μορφή πάστας το οποίο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης του φρούτου καρύδας) και εκχύλισμα αλόης βέρα. Το εκχύλισμα προέρχεται από τα φύλλα του φυτού το οποίο είναι ιθαγενής σε ξηρές περιοχές της Αφρικής. Πλούσιο σε νερό, το φυτό αλόης περιέχει φαινολικές και οργανικές ενώσεις, καθώς και θρεπτικά συστατικά (πολυσακχαρίτες, αμινοξέα, βιταμίνες). Το βούτυρο αλόης θεραπεύει και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Επιπλέον αποκαθιστά τα ευαίσθητα, ξηρά και εκτεθειμένα στον ήλιο δέρματα. Καταπραΰνει κάθε είδους ερεθισμό, αναζωογονεί τους ιστούς και επαναφέρει ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Τέλος, ενισχύει τον υδρολιπιδικό φραγμό και παρέχει αντιγηραντικές ιδιότητες, μειώνοντας την εμφάνιση ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

Συνιστάται για καταπραϋντικά προϊόντα, για φροντίδα του δέρματος μετά την έκθεση στον ήλιο, ενυδατικές λοσιόν ξηρές επιδερμίδες, προϊόντα φροντίδας χειλιών, μαλακτικές κρέμες και μάσκες μαλλιών, προϊόντα για ευαίσθητα / ερεθισμένα δέρματα κλπ.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό, δροσερό και καλά αεριζόμενο χώρο.

    Γράψτε μια αξιολόγηση

    Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή Καλή
    4,00€
    Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€
    • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
    • Κωδικός: 13100005

    Διαθέσιμες Επιλογές

    To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies