Μενου
Καλαθι

Dermofeel PP

Dermofeel PP
Dermofeel PP

INCI Name: Polyglyceryl-3 Palmitate

Το Dermofeel ΡΡ είναι ένας μη-ιονικός συν-γαλακτωματοποιητής φυσικής προέλευσης. Χρησιμοποιείται σε (O/W Λάδι σε Νερό) γαλακτώματα που σε συνδυασμό με κύριο ανιονικό γαλακτωματοποιητή προσφέρει ιδιαίτερες και ευχάριστες υφές. Παράλληλα έχει την δυνατότητα να μειώνει το ιξώδες των γαλακτωμάτων χωρίς να επηρεάζει την σταθερότητα τους. Το Dermofeel ΡΡ λειτουργεί και ως γαλακτωματοποιητής σε έλαια μπάνιου. Η συνιστώμενη δοσολογία είναι 3-6% για γαλακτώματα και μέχρι 10% για προϊόντα μπάνιου, σε εύρος pH: 4.0 - 8.0. Λόγω της υδρόφιλης δομής του, έχει την ικανότητα να δεσμεύει το νερό  προσφέροντας ενυδάτωση και ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα.


Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε σκιερό, δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
4,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 11101112

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies