Μενου
Καλαθι

Glyceryl Stearate

Glyceryl Stearate
Glyceryl Stearate

INCI: Glyceryl Stearate 

O στεατικός γλυκερυλεστέρας είναι ο εστέρας που προέρχεται από την γλυκερόλη και το στεατικό οξύ. Στα καλλυντικά, χρησιμοποιείται ευρέως ως μη ιονικός συν-γαλακτωματοποιητής, ως πηκτικός παράγοντας και σταθεροποιητής σε γαλακτώματα O / W (λάδι σε νερό). Συνδυάζεται συχνά με λιπαρές αλκοόλες και αποτελείται από περίπου 40% μονοστεατικό γλυκερυλεστέρα, διστεατικό γλυκερυλεστέρα και χαμηλότερες αναλογίας τριστεατικού γλυκερυλεστέρα. Σε στερεή μορφή, παρουσιάζει χαμηλό σημείο τήξης, χαμηλό HLB (περίπου 3) και πλουσιότερη αίσθηση στο δέρμα. Επιπλέον, παρέχει ιδιότητες αδιαφάνειας, μπορεί συνεπώς να προστεθεί σε διαφανείς ή ημιδιαφανείς προϊόντα (αφρόλουτρα/σαμπουαν) για να τα κάνει πιο λευκά. Σε στερεά σαπούνια και deo sticks, ο στεατικός γλυκερυλεστέρας όχι μόνο δίνει μια πιο λευκή εμφάνιση αλλά προσφέρει συνοχή, απαλότητα και κρεμώδη υφή στο προϊόν ενώ ταυτόχρονα χαρίζει ενυδατική και μαλακτική δράση στο δέρμα.

Συνιστάται για την παρασκευή καθαριστικών προϊόντων, σαπουνιών, λοσιόν, κρέμες, μαλακτικές κρέμες μαλλιών, αντηλιακά, προϊόντα μακιγιάζ, Αποσμητικά κλπ.

Δοσολογία 2 - 5%

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε σκιερό, δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
2,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,02€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 00-00-2-1

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies