Μενου
Καλαθι

Προσφορές - Sales

Προσφορές - Sales

INCI Name: Opuntia Ficus-Indica Stem Extract (and) Glycerin (and) Phenoxyethanol (and) Aqua/Water.Το AquaCacteen, πλούσιο σε ενεργές ουσίες, βασίζεται σε οργανικό κάκτο (Opuntia ficus-indica). Προέρχεται από το Μεξικό και ονομάζεται επίσης φραγκόσυκο. Έχει προσαρμοστεί σε ακραίες περιβαλλοντι..
8,00€ 7,00€ Χωρίς ΦΠΑ:5,65€
INCI NAME Caprylic/Capric Triglyceride – Apium Graveolens (Celery) Seed ExtractΕνεργό συστατικό το οποίο αποκαθιστά και διατηρεί την υγεία και ομορφιά των νυχιών. Πρόκειται για φυτικό εκχύλισμα από σπόρους σέλινου. Το Neonyca διεγείρει την παραγωγή κερατίνης και κεραμιδίων, βελτιώνοντας έτσι..
9,50€ 6,50€ Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
INCI Name: Polyquaternium 10 Το Polyquaternium-10 είναι ένα υδατοδιαλυτό κατιονικό πολυμερές το οποίο δρα ως μαλακτικός παράγοντας. Λόγο της απορροφητικότητας του στην επιφάνεια της τρίχας χρησιμοποιείται για την φροντίδα των μαλλιών και την βελτίωση της υφής τους. Το υλικό σχηματίζοντας μια διά..
4,00€ 2,40€ Χωρίς ΦΠΑ:1,94€
INCI Name: Isostearyl Alcohol (and) Boswellia Serrata GumΤο Soothex ISA είναι ένα φυσικό καταπραϋντικό εκχύλισμα από Ινδικό Λιβάνι. Σε λιποδιαλυτή μορφή, μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε γαλακτώματα και προϊόντα ελαιώδη, αλλά ακόμη και σε υδατικά προϊόντα μαζί με επιφανειοδραστικό. Λόγω των αντιφ..
12,00€ 8,50€ Χωρίς ΦΠΑ:6,85€
Συνδυασμός φράουλας, λευκής κρέμας και κέικ!Εξαιρετικά συμπυκνωμένο αρωματικό έλαιο με συνιστώμενο ποσοστό χρήσης :Κρεμικά  0,2-0,3% Αφρώδη-εκπλενόμενα  0,6-1%Στερεά σαπούνια melt and pour 0,3-0,7%Στερεά σαπούνια ελαιολάδου- ψυχρής μεθόδου 1,0- 3,0%:..
4,00€ 2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
INCI Name: Hydrogenated Vegetable Oil (and) Helianthus annuus seed oilΤο Sun flower wax είναι φυτικό κερί με υψηλή θερμοκρασία τήξης το οποίο λαμβάνεται από το ηλιέλαιο. Αποτελείται από ένα σύνθετο μείγμα μη γλυκεριδικών εστέρων μεγάλης αλυσίδας, ελεύθερων λιπαρών αλκοολών και λιπαρών οξέων. Μπο..
4,00€ 2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
INCI Name: Glycerin – Water (Aqua) – Panthenol – Biotinoyl Tripeptide-1Το Widelash είναι ένα υδατικό ενεργό συστατικό και βασίζεται σε:Προβιταμίνη Β5 (Πανθενόλη)ΓλυκερίνηΤριπεπτίδιο Biotinyl-GHK. Αποτελείται από βιοτίνη (βιταμίνη Β7) και 3 αμινοξέα (γλυκίνη-ιστιδίνη-λυσίνη)Το Wid..
12,00€ 8,80€ Χωρίς ΦΠΑ:7,10€
INCI :Butyrospermum Parkii Butter & Theobroma Cacao Seed Butter & Persea gratissima oil Παρθένο βούτυρο Αβοκάντο - Virgin Avocado butterΤο συγκεκριμένο προϊόν δημιουργείτε από αγνό παρθένο λάδι Αβοκάντου από το οποίο παίρνει το πράσινο φυστικί χρώμα του.  ..
4,50€ 3,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
Βοτανικό όνομα: Illicium VerumΟικογένεια: IlliciaceaeΠροέλευση/ Μέρος φυτού: ΣπόροιΜέθοδος εκχύλισης: Απόσταξη με υδρατμούςΙστορία:  Αειθαλές δέντρο ιθαγενής στην Ασία και συγκεκριμένα την Κίνα. Φτάνει περίπου 10,5 μέτρα σε ύψος, έχει λαμπερά πράσινα φύλλα και μικρά κίτρινα ..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies