Μενου
Καλαθι

Αναζήτηση

Κριτήρια Αναζήτησης

Προϊόντα σύμφωνα με τα κριτήρια αναζήτησης

INCI Name:  Cocos Nucifera (Coconut) Oil (and) Gardenia Tahitensis (Tiare) Flower Extract (and) ParfumTο Monoi oil είναι ένα αρωματικό λάδι το οποίο λαμβάνεται μέσω εκχύλισης ανθών Tahitian Gardenia σε έλαιο καρύδας. Ιθαγενής στις ορεινές ακτές του Νοτίου Ειρηνικού χρησιμοποιείται ευρέως γ..
5,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
INCI Name:  Calophyllum Inophyllum Seed oilΤο έλαιο Tamanu λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Ιθαγενής στις τροπικές περιοχές των νησιών του Ειρηνικού και του Ινδικού Ωκεανού, παρέχει πολλές φαρμακευτικές ιδιότητες.Εξαιρετικά πλούσιο σε λιπαρά οξέα και ασαπωνοποίητα, έχε..
11,50€ Χωρίς ΦΠΑ:9,27€
INCI Name: Crambe Abyssinica Seed OilTo έλαιο Αβησσυνίας λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Ιθαγενής στην περιοχή της Μεσογείου και ιδιαίτερα στα υψίπεδα της Αφρικής, παρουσιάζει μοναδικές φαρμακευτικές ιδιότητες.Συγκρίσιμο με το έλαιο Τζοτζόμπα, το έλαιο Αβησσυνίας είναι πλο..
5,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
INCI Name:  Persea Gratissima (Avocado) OilΤο ραφιναρισμένο έλαιο αβοκάντο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών του φυτού. Ιθαγενής στις αφρικανικές και νοτιοαμερικανικές ηπείρους, χρησιμοποιείται ευρέως για τα πολλαπλά οφέλη του στο δέρμα και τα μαλλιά.Αποτελείται από λιπαρά οξέα (Παλ..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
INCI: Cucumis Sativus Seed OilΤο έλαιο αγγουριού λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Ιθαγενής στη Νότια Ασία, και συγκεκριμένα στις κοιλάδες των Ιμαλαΐων, στη Βόρεια Ινδία και στο Νεπάλ, είναι γνωστό για τις αναζωογονητικές, δροσιστικές, θεραπευτικές και στυπτικές του ιδιότητες. Το..
9,50€ Χωρίς ΦΠΑ:7,66€
INCI: Rosa Canina Fruit OilΤο έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης  των καρπών του φυτού. Ιθαγενής στα νότια της Χιλής, αναπτύσσεται στους πρόποδες των Άνδεων. Το έλαιο περιέχει υψηλό ποσοστό πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, τα οποία είναι α-λινολενικό οξύ (ωμέγα-3), λινελαϊ..
12,50€ Χωρίς ΦΠΑ:10,08€
INCI: Actinidia Chinensis Seed OilΤο έλαιο από ακτινίδιο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φρούτου. Ιθαγενής στην Κίνα, είναι γνωστή πηγή λιπαρών οξέων. Περιέχει πάνω από 60% α-λινολενικό οξύ (ωμέγα-3) και πάνω από 10% λινελαϊκό οξύ (ωμέγα-6). Η υπόλοιπη σύσταση του αποτελείται από ελαϊ..
8,50€ Χωρίς ΦΠΑ:6,85€
INCI: Aloe Barbadensis Leaf Extract and Helianthus annuus (sunflower) seed oilΤο έλαιο αλόης λαμβάνεται μέσω εκχύλισης των φύλλων του φυτού σε ηλιέλαιο. Η Αλόη αναπτύσσεται κυρίως σε ξηρές περιοχές της Αφρικής, της Ασίας, της Ευρώπης και της Αμερικής. Αποτελείται από νερό, μείγμα θρεπτικών ουσιών (π..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
INCI: ArganiaSpinosa kernel oil Το έλαιο Αργκάν λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του δέντρου. Ιθαγενής στα ερημικά δάση του νοτιοδυτικού Μαρόκου, είναι γνωστό και ως το «Δέντρο της Ζωής» για τα πολλαπλά οφέλη του. Πλούσιο σε ωμέγα-6 (λινελαϊκό οξύ) και ωμέγα-9 (ελαϊκό οξύ) ακόρεστ..
10,00€ Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
INCI: Heterotheca Inuloides Flower Extract and Helianthus Annuus Seed oil Το έλαιο Αρνικας  λαμβάνεται μέσω εκχύλισης των λουλουδιών του φυτού σε φυτικό λάδι. Γνωστή ως "Μεξικάνικη Αρνικα", το φυτό προέρχεται από την Βόρεια Αμερική και χρησιμοποιείται ευρέως για τις ιδιότητές του στο δέρμα..
6,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
INCI: Achillea Millefolium Extract and Helianthus Annuus Seed OilΤο έλαιο Αγριαψιθιάς- Αχιλλέας λαμβάνεται μέσω  εκχύλισης  του φυτού σε φυτικό ηλιέλαιο. Ιθαγενής σε περιοχές του Βόρειου Ημισφαιρίου, το φυτό είναι ευρέως γνωστό για τα καταπραϋντικά και αντιφλεγμονώδη οφέλη του. Ενυδατώνει ..
6,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
INCI: Cocos Nucifera OilΈνα από τα χαρακτηριστικά του είναι το πλούσιο φυσικό άρωμα καρύδας που περιέχει.To Βιολογικό Λάδι καρύδας λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης της σάρκας του καρπού. Ιθαγενής στις ακτές του Ειρηνικού και της Ινδίας, το έλαιο καρύδας είναι μια εξαιρετικά θρεπτική πηγή κορ..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 31 (3 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies