Μενου
Καλαθι

Αναζήτηση

Κριτήρια Αναζήτησης

Προϊόντα σύμφωνα με τα κριτήρια αναζήτησης

Χρησιμοποιείστε το στην υδατική φάση για την παρασκευή κρεμών ή άλλων καλλυντικών σκευασμάτων που χρείουν την προσθήκη Νερού.Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε σκιερό, δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από παιδιά. ..
2,00€ Χωρίς ΦΠΑ:1,61€
INCI: Aqua, polyglyceryl-4 Laurate, Phenoxyethanol, Glyceryl  Stearate, Acrylates/Acrylamide Copolymer, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Potassium Sorbate,Polysorbate 85“Multi Lotion”  Έτοιμη βάση κρέμας - λοσιόνΓενικής χρήσεως κρέμα/λοσιόν για το σώμα και πρόσωπο! ..
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:6,05€
INCI : Lactic acid (90%)Το γαλακτικό οξύ είναι οργανικό οξύ το οποίο έχει αντισηπτικές και στυπτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται ως ρυθμιστής οξύτητας και έχει φυσικές απολεπιστικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Βοηθά στην μείωση της απώλειας υγρασίας από το δέρμα, συνεπώς μπορεί να χρησιμοποι..
2,00€ Χωρίς ΦΠΑ:1,61€
Glycerol - GlycerinΗ γλυκερίνη βρίσκεται σε όλα τα φυσικά λιπίδια, ζωτικά η φυτικά. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά και ευρέως χρησιμοποιούμενα συστατικά σε προϊόντα φροντίδας του δέρματος. Υδατοδιαλυτή, άοσμη, άχρωμη, φυτική υγροσκοπική ουσία, χρησιμοποιείται συνήθως ως ενυδατικός και μαλακ..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Glycerol - GlycerinΗ γλυκερίνη βρίσκεται σε όλα τα φυσικά λιπίδια, ζωτικά η φυτικά. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά και ευρέως χρησιμοποιούμενα συστατικά σε προϊόντα φροντίδας του δέρματος. Υδατοδιαλυτή, άοσμη, άχρωμη, φυτική υγροσκοπική ουσία, χρησιμοποιείται συνήθως ως ενυδατικός και μαλακ..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Η γόμμα ξανθάνης είναι ένας πολυσακχαρίτης υψηλού μοριακού βάρους  που παράγεται από τη ζύμωση. Η κύρια λειτουργική ιδιότητα του είναι η ικανότητα να ελέγχει την ρεολογία των συστημάτων με βάση το νερό. Έχει εξαιρετική ικανότητα να σταθεροποιεί γαλακτώματα, εναιωρήματα και αφρούς. Είναι φυσικής..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Eίναι από τα πιο σπουδαία φυσικά ορυκτά. Λεπτώς διαμελισμένο, έχει μεγάλη δύναμη χρωματισμού, και καλυπτική ικανότητα μεγαλύτερη από από αυτή που έχει το Οξείδιο ψευδαργύρου. Η λευκότητα, η καλυπτικότητα και η αδιαφάνεια που προσφέρει το καθιστά απαραίτητο συστατικό σε πολυάριθμα καλλυντικά προϊόντα..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Το διττανθρακικό νάτριο, γνωστό επίσης ως μαγειρική σόδα είναι μία λευκή σκόνη με απορροφητικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Σε οδοντόκρεμες, ενσωματώνεται ως μηχανικό καθαριστικό για να ενισχύει την λεύκανση των δοντιών και να απομακρύνει την πλάκα. Σε στοματικά διαλύματα, χρησιμοποιείται ως ήπιο..
2,30€ Χωρίς ΦΠΑ:1,85€
INCI: Charcoal PowderΕνεργός άνθρακάς που προέρχεται από Bamboo. Έχει ισχυρές αποτοξινωτικές, καθαριστικές και απολεπιστικές ιδιότητες. Αφήνει την επιδερμίδα λεία και λαμπερή. Είναι κατάλληλος για μαύρη χρώση σε μάσκες και σαπούνια. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Διεγείρει την ανάπτυ..
3,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
Χρησιμοποιείται στην σαπωνοποιία για την παρασκευή σαπουνιού με την ψυχρή μέθοδο.Προσοχή!Κατά την εργασία με αυτό πρέπει να φοριούνται ειδικά γυαλιά και λαστιχένια γάντια.Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό χώρο μακριά από παιδιά. ..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
ΆνυδροΤο κιτρικό οξύ είναι οργανικό καρβοξυλικό οξύ. Ανευρίσκεται σε πολλά φρούτα όπως το λεμόνι, το ακτινίδιο, τις φράουλες και πολλά άλλα. Χρησιμοποιείται ευρέως ως ρυθμιστής οξύτητας  στα τρόφιμα και εξαιρετικός ρυθμιστής του pH στα καλλυντικά. Παρουσιάζεται σε μ..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Η μενθόλη είναι οργανική ένωση η οποία προέρχεται από την εκχύλιση αιθέριου ελαίου μέντας. Βρίσκεται σε μορφή κρυστάλλων και έχει έντονο άρωμα. Την συναντάμε ευρέως σε καλλυντικά σκευάσματα και προϊόντα στοματικής υγιεινής. Δίνει την αίσθηση φρεσκάδας, δροσιάς και χρησιμοποιείται για τις αποσυμφορητ..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Εμφάνιση 13 έως 24 από 35 (3 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies