Μενου
Καλαθι

Αναζήτηση

Κριτήρια Αναζήτησης

Προϊόντα σύμφωνα με τα κριτήρια αναζήτησης

INCI Name: Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (and) Glyceryl Rosinate (and) Olea Europaea (Olive) Fruit OilΠρόκειται για φυτικό εναλλακτικό της λανολίνης. Προσφέρει ανάλογη αίσθηση και συναντά τη γενική τάση των καταναλωτών να ξεφύγουν από πρώτες ύλες ζωικής προέλευσης. Η φυτική λανολίνη είναι κ..
4,90€ Χωρίς ΦΠΑ:3,95€
INCI Name: Maris LimusΗ Λάσπη Νεκράς Θάλασσας είναι μοναδική λόγω της υψηλής περιεκτικότητας της σε ανόργανα μεταλλικά στοιχεία (μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο και ασβέστιο ) τα οποία θρέφουν την επιδερμίδα και την αφήνουν απαλή και ενυδατωμένη. Η λάσπη νεκράς θάλασσάς:Απομακρύνει τις τ..
4,00€ 2,80€ Χωρίς ΦΠΑ:2,26€
Φυτικός Γαλακτωματοποιητής  / ΣταθεροποιητήςΈχει ομογενοποιητικές, σταθεροποιητικές και πηκτικές  ιδιότητες. Διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα προσφέροντας της πλούσια ενυδάτωση (Λόγο της ιδιότητας αυτής λειτουργεί ως μεταφορέας δραστικών στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρμα..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Μελισσοκέρι  σε μορφή κίτρινης νιφάδας.Κατάλληλο για την παρασκευή κηραλοιφής και προϊόντων όπως lip balm. Επουλωτικό βοηθά το δέρμα να αποκτήσει απαλή υφή. Έχει μαλακτικές αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες. Έχει την ιδιότητα να σταθεροποιεί τα γαλακτώματα.Τρόπος Φύλ..
3,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
Μελισσοκέρι  σε μορφή λευκής νιφάδας.Κατάλληλο για την παρασκευή κηραλοιφής και προϊόντων όπως lip balm. Επουλωτικό βοηθά το δέρμα να αποκτήσει απαλή υφή. Έχει μαλακτικές αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες. Έχει την ιδιότητα να σταθεροποιεί τα γαλακτώματα.Τρόπος Φύλαξ..
3,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
Non-nano Pharma GradeEίναι φυσικό ορυκτό το οποίο χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, ως χρωστική ουσία.  Έχει μικρότερη καλυπτική δύναμη από ότι το διοξείδιο του τιτανίου. Παρέχει αδιαφάνεια και έχει ήπιες στυπτικές και αντισηπτικές ιδιότητες. Παρουσιάζεται σε μορφή λευκής σκόνης πρακτικά αδιάλ..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
INCI Name: Aqua (Water),Decyl Glucoside,Lauryl Betaine, Xantham Gum, Phenoxyethanol ,Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder , Citric Acid, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid     Η οργανική βάση σαμπουάν δεν περιέχει SLS και SLES.Εμπλουτισμένη με ΑλόηΟδηγίες χρήσης:&n..
6,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
INCI: Sorbitol Η σορβιτόλη είναι μία πολυαλκοόλη φυτικής προέλευσης. Χρησιμοποιείται ως ενυδατικός παράγοντας. σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όπως γαλακτώματα, κρέμες, προϊόντα καθαρισμού, κλπ. Επιπλέον, η σορβιτόλη χρησιμοποιείται και στην βιομηχανία τροφίμων  ως υποκατάστατο της ζ..
1,50€ Χωρίς ΦΠΑ:1,21€
Στεαρικό οξύINCI: Stearic acidΛειτουργεί ως ομογενοποιητής  αφού έχει την ιδιότητα να ενώνει το λάδι με το νερό αλλά και ως συστατικό αύξησης της πυκνότητας του καλλυντικού. Επίσης χρησιμοποιείται ως λιπαντικός και σκληρυντικός παράγοντας (π.χ. Στην παραγωγή σαπουνιού ελαιολάδ..
1,00€ Χωρίς ΦΠΑ:0,81€
INCI Name:Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamine oxide, Cocamidopropyl betaine, Propylene glycol, Sodium chloride,Tetrasodium EDTA,Citric acid, Polyquaternium7,Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium chloride, Magnesium nitrate. Σαμπουάν και αφρόλουτρο για όλους τους τύ..
6,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
INCI-Name: Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil UnsaponifiablesΦυσικό εναλλακτικό της σιλικόνης που προέρχεται από την ελιά. Παρέχει παρόμοια μεταξένια αίσθηση σε σχέση με την συνθετική σιλικόνη και επιπλέον βοηθά στην μείωση σαπουνίσματος των γαλακτωμάτων. Η φυτική σιλικόνη&n..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Εμφάνιση 25 έως 35 από 35 (3 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies