Μενου
Καλαθι

Αναζήτηση

Κριτήρια Αναζήτησης

Προϊόντα σύμφωνα με τα κριτήρια αναζήτησης

INCI Name: Butyrospermum Parkii (Shea) ButterΤο βούτυρο καριτέ είναι μια ημιστερεή λιπαρή ουσία η οποία εξάγεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών του δέντρου. Ιθαγενής στην Κεντρική Αφρική, παρέχει στο δέρμα καταπραϋντικές και θρεπτικές ιδιότητες. Πλούσιο σε λιπαρά οξέα, κυρίως ελαϊκό Ω-9 και στεατικ..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
INCI: Cocos Nucifera OilΤο εξευγενισμένο λάδι καρύδας λαμβάνεται απο την σάρκας του καρπού. Ιθαγενής στις ακτές του Ειρηνικού και της Ινδίας, το έλαιο καρύδας είναι μια εξαιρετικά θρεπτική πηγή κορεσμένων λιπαρών οξέων. Όντως μια από τις πλουσιότερες φυσικές πηγές σε λαυρικό και μυριστικό ..
2,00€ Χωρίς ΦΠΑ:1,61€
INCI Name: IlliteΗ κόκκινη άργιλος είναι φυσικό αργιλικό ορυκτό το οποίο εξάγεται από τη Γαλλία. Ιδιαίτερα κατάλληλο για το ερεθισμένο δέρμα και το δέρμα με τάση ακμής, μειώνει σημαντικά την λιπαρότητα και παρέχει αντιβακτηριακή δράση. Συνεπώς είναι ιδανικό για την μείωση των ατελειών και την δ..
2,00€ Χωρίς ΦΠΑ:1,61€
INCI Name: Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (and) Glyceryl Rosinate (and) Olea Europaea (Olive) Fruit OilΠρόκειται για φυτικό εναλλακτικό της λανολίνης. Προσφέρει ανάλογη αίσθηση και συναντά τη γενική τάση των καταναλωτών να ξεφύγουν από πρώτες ύλες ζωικής προέλευσης. Η φυτική λανολίνη είναι κ..
4,90€ Χωρίς ΦΠΑ:3,95€
INCI Name: Maris LimusΗ Λάσπη Νεκράς Θάλασσας είναι μοναδική λόγω της υψηλής περιεκτικότητας της σε ανόργανα μεταλλικά στοιχεία (μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο και ασβέστιο ) τα οποία θρέφουν την επιδερμίδα και την αφήνουν απαλή και ενυδατωμένη. Η λάσπη νεκράς θάλασσάς:Απομακρύνει τις τ..
4,00€ 2,80€ Χωρίς ΦΠΑ:2,26€
Φυτικός Γαλακτωματοποιητής  / ΣταθεροποιητήςΈχει ομογενοποιητικές, σταθεροποιητικές και πηκτικές  ιδιότητες. Διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα προσφέροντας της πλούσια ενυδάτωση (Λόγο της ιδιότητας αυτής λειτουργεί ως μεταφορέας δραστικών στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρμα..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Χρησιμοποιείστε τη ως απολεπιστικό στα σαπούνια σαςΤρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και σκιερό χώρο μακριά από παιδιά. ..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
INCI NAME: kaolin Η καολίνη είναι ένα φυσικό πορώδη aαργιλικό ορυκτό πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία. Παρέχει απορροφητικές ιδιότητες, ενισχύει την μείωση της λιπαρότητας από την επιφάνεια του δέρματος και χαρίζει ματ αποτέλεσμα. Αφαιρεί τις ακαθαρσίες από τους πόρους της επιδερμίδας, καθαρί..
2,00€ Χωρίς ΦΠΑ:1,61€
 INCI Name: Macadamia Ternifolia (Macadamia) Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, TocopherolΤο βούτυρο Macadamia είναι μια ημιστερεή λιπαρή ουσία η οποία αποτελείται από φυτικό έλαιο μακαντάμια, υδρογονωμένο φυτικό έλαιο (μια μορφή φυτικού ελαίου που αποτελείται από τριγλυκερίδια λιπαρών οξέων..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
INCI Name: Mangifera Indica (Mango) Seed Butter Το βούτυρο μάνγκο είναι μια ημιστερεή λιπαρή ουσία η οποία εξάγεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών του φρούτου. Ιθαγενής στην ινδική υποήπειρο, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και προλαμβάνει τα πρόωρα σημάδια της γήρανσης. Ενεργώντας ως ισχυρό..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Κατάλληλο για την παρασκευή κηραλοιφής και προϊόντων όπως lip balm. Έχει μαλακτικές αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες. Επουλωτικό βοηθά το δέρμα να αποκτήσει απαλή υφή. Έχει την ιδιότητα να σταθεροποιεί τα γαλακτώματα.Τόπος παραγωγής:  Ελλάδα / Ορεινή Άρτα Τρό..
3,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
Μελισσοκέρι  σε μορφή κίτρινης νιφάδας.Κατάλληλο για την παρασκευή κηραλοιφής και προϊόντων όπως lip balm. Επουλωτικό βοηθά το δέρμα να αποκτήσει απαλή υφή. Έχει μαλακτικές αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες. Έχει την ιδιότητα να σταθεροποιεί τα γαλακτώματα.Τρόπος Φύλ..
3,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
Εμφάνιση 25 έως 36 από 46 (4 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies