Μενου
Καλαθι

Αναζήτηση

Κριτήρια Αναζήτησης

Προϊόντα σύμφωνα με τα κριτήρια αναζήτησης

Boston Tall 100mlΥψηλής ποιότητας Pet.Το καπάκι αλουμινίου περιλαμβάνεται στην τιμή.Χαρακτηριστικά:   Διάμετρος Λαιμού:20 mmΎψος: 126 mmΔιάμετρος Βάσης: 38 mm ..
0,75€ Χωρίς ΦΠΑ:0,60€
Yψηλής ποιότητας Pet.Η λευκή αντλία και το διάφανο καπάκι ασφαλείας περιλαμβάνονται στην τιμή.Κατάλληλο για:Γαλακτώματα Serum  ​Χαρακτηριστικά: Διάμετρος Λαιμού:20 mmΎψος: 126 mmΔιάμετρος Βάσης: 38 mm ..
1,10€ Χωρίς ΦΠΑ:0,89€
Boston Tall 100mlΥψηλής ποιότητας Pet.Η αντλία ψεκασμού (spray mist) και το πώμα ασφαλείας περιλαμβάνεται στην τιμή.Χαρακτηριστικά:   Διάμετρος Λαιμού:20 mmΎψος: 126 mmΔιάμετρος Βάσης: 38 mm ..
0,95€ Χωρίς ΦΠΑ:0,77€
Boston Tall 100ml  Πώμα flip topΥψηλής ποιότητας Pet.Το λευκό πώμα flip top περιλαμβάνεται στην τιμή.Κατάλληλο για:Γαλακτώματα Αφρόλουτρα Σαμπουάν Κρέμες Μαλλιών  Χαρακτηριστικά:  Διάμετρος Λαιμού:20 mmΎψος: 94 mmΔιάμετρος Βάσης: 33 mm ..
0,75€ Χωρίς ΦΠΑ:0,60€
Boston Tall 100ml  Πώμα flip topΥψηλής ποιότητας Pet.Το Μαύρο πώμα flip top περιλαμβάνεται στην τιμή.Κατάλληλο για:Γαλακτώματα Αφρόλουτρα Σαμπουάν Κρέμες Μαλλιών  Χαρακτηριστικά:  Διάμετρος Λαιμού:20 mmΎψος: 94 mmΔιάμετρος Βάσης: 33 mm ..
0,75€ Χωρίς ΦΠΑ:0,60€
INCI Name: Dicaprylyl CarbonateΤο Cetiol CC είναι ένας πολυλειτουργικός πράσινος εστέρας ο οποίος δρα σαν μαλακτική λιπαρή ουσία. Ανήκει στα ξηρά λάδια μιας και έχει γρήγορη εξάπλωση στο δέρμα και πολύ χαμηλό μοριακό βάρος.Αφήνει βελούδινη αίσθηση κατά την εφαρμογή, στεγνώνει αμέσως και είν..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
INCI Name:Dicaprylyl EtherΤο Cetiol ΟΕ είναι ένας εξαιρετικά ελαφρύς εστέρας ο οποίος κατατάσσεται στις ξηρές λιπαρές ουσίες χάρη στο χαμηλό μοριακό του βάρος. Έχει υψηλή ταχύτητα εξάπλωσης και αφήνει το δέρμα μαλακό και στεγνό μετά από εφαρμογή. Είναι κατάλληλο για όλες τις καλλυντικές εφαρμογές, ό..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
INCI Name:  Caprylic/ Capric Triglycerides Το Fractionated Coconut Oil ή MCT Oil (έλαιο μεσαίας τριγλυκεριδικής αλυσίδας) παράγεται από καπρυλικό οξύ (C8) και καπρικό οξύ (C10). Προέρχεται συγκεκριμένα από έλαιο καρύδας το οποίο αρχικά υδρολύεται σε λιπαρά οξέα μεσαίας αλυσίδας και γλυκερό..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
INCI:Trideceth-9+ Peg-40 Hydrogenated Castor oilTo Ercasol έχει την δυνατότητα να ομογενοποιεί – ενώνει υλικά με διαφορετική σύσταση όπως αυτή του νερού με αιθέρια έλαια και αρωματικά έλαια χωρίς την χρήση αλκοόλ.Χρησιμοποιείται ευρέως  για την παραγωγή προϊόντων όπως body mists, facial..
3,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
Ιδανικό για φιάλες Boston Tall 100 και 50ml..
0,25€ Χωρίς ΦΠΑ:0,20€
Ιδανικό για φιάλες Boston Tall 50ml και 100ml..
0,25€ Χωρίς ΦΠΑ:0,20€
INCI Name:  Aleurites Moluccana Seed OilΤο έλαιο Kukui λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών του φυτού. Συναντάται ευρέως στα τροπικά δάση του Ειρηνικού και της Νοτιοανατολικής Ασίας. Χρησιμοποιείται σε πολλούς τύπους καλλυντικών συμπεριλαμβανομένων προϊόντων καθαρισμού, περιποίησης μ..
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:6,05€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 83 (7 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies