Μενου
Καλαθι

Αναζήτηση

Κριτήρια Αναζήτησης

Προϊόντα σύμφωνα με τα κριτήρια αναζήτησης

INCI; Coco-Glucoside (and) Glyceryl OleateΤο Lamesoft PO 65 είναι πιστοποιημένο επιφανειοδραστικό φυτικής προέλευσης. Χρησιμοποιείται κυρίως σε ήπια καθαριστικά προϊόντα για την ενίσχυση του φιλμ λιπιδίων της επιδερμίδας. Επίσης, έχει πηκτικές ιδιότητες σε καλλυντικά προϊόντα καθαρισμού όπω..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
INCI Name:  Cocos Nucifera (Coconut) Oil (and) Gardenia Tahitensis (Tiare) Flower Extract (and) ParfumTο Monoi oil είναι ένα αρωματικό λάδι το οποίο λαμβάνεται μέσω εκχύλισης ανθών Tahitian Gardenia σε έλαιο καρύδας. Ιθαγενής στις ορεινές ακτές του Νοτίου Ειρηνικού χρησιμοποιείται ευρέως γ..
5,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
INCI Name:  Melia Azadirachta Seed Oil Το έλαιο Neem λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Ιθαγενής στην ινδική υποήπειρο και τη νότια Ασία είναι γνωστό για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες.Αποτελείται από 80% ακόρεστων λιπαρών οξέων, από τα οποία τα κυριότερα είναι το Λινολε..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
Πρόκειται για μη-ιονικό επιφανειοδραστικό φυτικής προέλευσης που χρησιμοποιείται σε προϊόντα για το δέρμα και τα μαλλιά ως μαλακτικό, παρέχοντας λάμψη και απαλότητα. Είναι υδατοδιαλυτός εστέρας, με χαμηλή ερεθιστικότητα  κατάλληλος για ήπιο καθαριστικό όπως σαμπουάν και αφρόλουτρο για μωρά, για..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το καπάκι ασφαλείαςΚατάλληλη για:Έλαια βάσης. Ανθόνερα. Φαρμακευτικά σκευάσματα. Αφρόλουτρα. Σαμπουάν...
0,40€ Χωρίς ΦΠΑ:0,32€
Το Polysorbate 80 είναι ήπιος μη ιονικός γαλακτωματοποιητής. Χρησιμοποιείται και σαν καθαριστικός παράγοντας αλλά κυρίως σαν διαλύτης σε διαφόρων ειδών καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης, και αρώματα. Πρόκειται για υδρόφιλο παράγωγο πολυοξυαιθυλενίου, το οποίο έχει καλή διαλυτότητα σε νερό καθώς και σ..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Το Polysorbate 20 είναι μη ιονικός γαλακτωματοποιητής. Χρησιμοποιείται και σαν καθαριστικός παράγοντας αλλά κυρίως σαν διαλύτης σε διαφόρων ειδών καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης, και αρώματα. Πρόκειται για υδρόφιλο παράγωγο πολυοξυαιθυλενίου, το οποίο έχει καλή διαλυτότητα σε νερό καθώς και σε ανόρ..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Ιδανική για Φιάλες Boston Tall  50ml και 100ml..
0,40€ Χωρίς ΦΠΑ:0,32€
INCI Name:  Calophyllum Inophyllum Seed oilΤο έλαιο Tamanu λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Ιθαγενής στις τροπικές περιοχές των νησιών του Ειρηνικού και του Ινδικού Ωκεανού, παρέχει πολλές φαρμακευτικές ιδιότητες.Εξαιρετικά πλούσιο σε λιπαρά οξέα και ασαπωνοποίητα, έχε..
11,50€ Χωρίς ΦΠΑ:9,27€
INCI Name: Crambe Abyssinica Seed OilTo έλαιο Αβησσυνίας λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Ιθαγενής στην περιοχή της Μεσογείου και ιδιαίτερα στα υψίπεδα της Αφρικής, παρουσιάζει μοναδικές φαρμακευτικές ιδιότητες.Συγκρίσιμο με το έλαιο Τζοτζόμπα, το έλαιο Αβησσυνίας είναι πλο..
5,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
INCI Name:  Persea Gratissima (Avocado) OilΤο ραφιναρισμένο έλαιο αβοκάντο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών του φυτού. Ιθαγενής στις αφρικανικές και νοτιοαμερικανικές ηπείρους, χρησιμοποιείται ευρέως για τα πολλαπλά οφέλη του στο δέρμα και τα μαλλιά.Αποτελείται από λιπαρά οξέα (Παλ..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
INCI: Rosa Canina Fruit OilΤο έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης  των καρπών του φυτού. Ιθαγενής στα νότια της Χιλής, αναπτύσσεται στους πρόποδες των Άνδεων. Το έλαιο περιέχει υψηλό ποσοστό πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, τα οποία είναι α-λινολενικό οξύ (ωμέγα-3), λινελαϊ..
12,50€ Χωρίς ΦΠΑ:10,08€
Εμφάνιση 13 έως 24 από 82 (7 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies