Μενου
Καλαθι

Αναζήτηση

Κριτήρια Αναζήτησης

Προϊόντα σύμφωνα με τα κριτήρια αναζήτησης

Άγριo τριαντάφυλλo Λάδι (Unrefined)
Νέο
INCI: Rosa Canina Fruit OilΤο έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης  των καρπών του φυτού. Ιθαγενής στα νότια της Χιλής, αναπτύσσεται στους πρόποδες των Άνδεων. Το έλαιο περιέχει υψηλό ποσοστό πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, τα οποία είναι α-λινολενικό οξύ (ωμέγα-3), λινελαϊ..
13,50€ Χωρίς ΦΠΑ:10,89€
INCI: Actinidia Chinensis Seed OilΤο έλαιο από ακτινίδιο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φρούτου. Ιθαγενής στην Κίνα, είναι γνωστή πηγή λιπαρών οξέων. Περιέχει πάνω από 60% α-λινολενικό οξύ (ωμέγα-3) και πάνω από 10% λινελαϊκό οξύ (ωμέγα-6). Η υπόλοιπη σύσταση του αποτελείται από ελαϊ..
8,50€ Χωρίς ΦΠΑ:6,85€
INCI Name: Aloe Barbadensis Leaf Juice Ο χυμός Αλόης είναι πλούσιός σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά. Περιέχει απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία  όπως : Φολικό οξύ, Aσβέστιο , Nάτριο, Kάλιο, Σελήνιο, Σίδερο και τις βιταμίνες Α, C, Ε, Β1, Β2, Β3, Β6 και Β12. Έχει ενυδατικές,αναπλαστικ..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
INCI: Aloe Barbadensis Leaf Extract and Helianthus annuus (sunflower) seed oilΤο έλαιο αλόης λαμβάνεται μέσω εκχύλισης των φύλλων του φυτού σε ηλιέλαιο. Η Αλόη αναπτύσσεται κυρίως σε ξηρές περιοχές της Αφρικής, της Ασίας, της Ευρώπης και της Αμερικής. Αποτελείται από νερό, μείγμα θρεπτικών ουσιών (π..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
INCI: Prunus Amygdalus Dulcis OilΤο αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης  των καρπών αμυγδάλου. Ιθαγενής στην περιοχή της Μεσογείου (κυρίως Ιταλία, Ισπανία και Τουρκία) είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (Λινελαϊκό Οξύ Ωμέγα-6 και Ελαϊκό οξύ Ωμέγα-9). Περιέχει επίσης βιταμίνη Α, ..
2,20€ Χωρίς ΦΠΑ:1,77€
INCI: ArganiaSpinosa kernel oil Το έλαιο Αργκάν λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του δέντρου. Ιθαγενής στα ερημικά δάση του νοτιοδυτικού Μαρόκου, είναι γνωστό και ως το «Δέντρο της Ζωής» για τα πολλαπλά οφέλη του. Πλούσιο σε ωμέγα-6 (λινελαϊκό οξύ) και ωμέγα-9 (ελαϊκό οξύ) ακόρεστ..
10,00€ Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
INCI: Heterotheca Inuloides Flower Extract and Helianthus Annuus Seed oil Το έλαιο Αρνικας  λαμβάνεται μέσω εκχύλισης των λουλουδιών του φυτού σε φυτικό λάδι. Γνωστή ως "Μεξικάνικη Αρνικα", το φυτό προέρχεται από την Βόρεια Αμερική και χρησιμοποιείται ευρέως για τις ιδιότητές του στο δέρμα..
6,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
INCI: Achillea Millefolium Extract and Helianthus Annuus Seed OilΤο έλαιο Αγριαψιθιάς- Αχιλλέας λαμβάνεται μέσω  εκχύλισης  του φυτού σε φυτικό ηλιέλαιο. Ιθαγενής σε περιοχές του Βόρειου Ημισφαιρίου, το φυτό είναι ευρέως γνωστό για τα καταπραϋντικά και αντιφλεγμονώδη οφέλη του. Ενυδατώνει ..
6,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Βάζο Πλαστικό Pet/ Πώμα Αλουμινίου 100ml
Out Of Stock
Το καπάκι αλουμινίου περιλαμβάνεται στην τιμή.Κατάλληλο για καλλυντικά σκευάσματα όπως  body scrubs, body butters, body creams, άλατα.Χαρακτηριστικά:   Διάμετρος Λαιμού:62 mmΎψος: 39 mmΔιάμετρος Βάσης: 68 mm ..
1,00€ Χωρίς ΦΠΑ:0,81€
INCI: Hypericum perforatum Flower/Leaf/Stem Extract and Helianthus Annuus Seed oil   Το βαλσαμέλαιο λαμβάνεται μέσω  εκχύλισης  του φυτού σε φυτικό ηλιέλαιο. Συναντάται σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Ασία, την Αφρική και τη Βόρεια Αμερική. Το βαλσαμέλαιο είναι γνωστό για τις αντιση..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
INCI: Prunus Armeniaca Kernel OilΤο βερυκοκέλαιο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών του δέντρου. Επίσης γνωστό ως "Δαμάσκηνο Αρμενίας", η προέλευση του είναι ακόμα αβέβαιη. Πλούσιο σε βιταμίνες A & E, περιέχει λιπαρά οξέα όπως τα ελαϊκά (Ω9) και λινελαϊκά οξέα (Ω6) που παρέχουν εξαιρετικ..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Εμφάνιση 25 έως 36 από 82 (7 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies