Μενου
Καλαθι

Αναζήτηση

Κριτήρια Αναζήτησης

Προϊόντα σύμφωνα με τα κριτήρια αναζήτησης

INCI: Silybum Marianum Seed OilΤο έλαιο γαϊδουράγκαθου προέρχεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φρούτου. Συναντάται κυρίως στο βόρειο ημισφαίριο (από τη Μέση Ανατολή προς τη Δυτική Ευρώπη), και είναι γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες στο δέρμα. Συνήθως αποτελείται από ακόρεστα λιπαρά ο..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
INCI : Lactic acid (90%)Το γαλακτικό οξύ είναι οργανικό οξύ το οποίο έχει αντισηπτικές και στυπτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται ως ρυθμιστής οξύτητας και έχει φυσικές απολεπιστικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Βοηθά στην μείωση της απώλειας υγρασίας από το δέρμα, συνεπώς μπορεί να χρησιμοποι..
2,00€ Χωρίς ΦΠΑ:1,61€
INCI: Laurus Nobilis Leaf extract and Helianthus Annuus Seed oil Το δαφνέλαιο λαμβάνεται μέσω  εκχύλισης  των φύλλων του φυτού σε φυτικό έλαιο. Ιθαγενής στην περιοχή της Μεσογείου, είναι πλούσιο σε πτητικές ουσίες (ευκαλυπτόλη), βιταμίνες (Α, Β, C), ακόρεστα λιπαρά οξέα (Ελαϊκό οξύ Ωμ..
5,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
INCI : AQUA (WATER),ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE ,OCTOCRYLENE BUTYL, METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL STEARATE, GLYCERIN ,CETETH-2  CETEARETH-25 PHENOXYETHANOL, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LAURYL ALCOHOL DECYLENE GLYCOL,DIMETHICONE,OLIVE OIL GLYCERETH-8 ESTER..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
INCI: Hippophae Rhamnoides Fruit OilΤο Sea Buckthorn Oil (Ιπποφαές) λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του δέντρου. Συναντάται σε όλη την Ευρώπη και την Ασία και είναι γνωστό για τα αντιοξειδωτικά του οφέλη. Αποτελείται κυρίως από ακόρεστα λιπαρά οξέα όπως το Ελαϊκό Οξύ (Ωμέγα 9), το Λινολεν..
12,50€ Χωρίς ΦΠΑ:10,08€
INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Calendula officinalis Flower Extract, TocopherolΤο έλαιο Καλέντουλας λαμβάνεται μέσω  εκχύλισης  των λουλουδιών του φυτού σε φυτικό έλαιο. Συναντάται σε όλη την Ευρώπη και είναι ευρέως γνωστό ότι τα άνθη του φυτού περιέχουν υψηλή περιεκτικ..
3,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
INCI: Camellia Sinensis Seed OilΤο έλαιο Καμέλιας λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Επίσης γνωστό ως Τσάι, είναι ιθαγενής στη Νοτιοανατολική Ασία. Πλούσιο σε πολυφαινόλες (ειδικά τανίνες), περιέχει επίσης αλκαλοειδή, φλαβονοειδή, σαπωνίνες, αμινοξέα και μεταλλικά στοιχεία. Συνεπώ..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
INCI: Cannabis Sativa Seed OilΤο έλαιο κάνναβης λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Ιστορικά λέγεται ότι προέρχεται από τις ορεινές περιοχές των Ιμαλαΐων στην Ινδία. Αποτελείται κυρίως από πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (όπως λινελαϊκό οξύ Ω-6, λινολενικό οξύ Ω-3 και Ελαϊκό οξύ Ω-9), βιτ..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
INCI: Carotenoids and Helianthus Annuus Seed Oil and Tocopherol and Ascorbyl PalmitateΤο καροτέλαιο πρόκειται για μίγμα καροτενοειδών και βιταμίνης C σε φυτικό ηλιέλαιο. Είναι πλούσιο σε β-καροτένιο, α-καροτένιο και γ- καροτένιο τα οποία του χαρίζουν ένα εξαιρετικό πορτοκαλί χρώμα. Τα καροτενοειδή π..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
INCI: Citrullus Lanatus Seed OilΤο έλαιο καρπούζι προέρχεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φρούτου.Ιθαγενής στη Δυτική Αφρική, είναι γνωστό για τα πολλαπλά οφέλη του στο δέρμα. Πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα όπως το λινελαϊκό οξύ (Omega 6) και το ελαϊκό οξύ (Omega 9), περιέχει επίσης φυσική β..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
INCI: Juglans Regia Seed OilΤο καρυδέλαιο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών του καρυδιού . Ιθαγενής στην Κεντρική Ασία και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα όπως το λινελαϊκό οξύ (Ω6), το α-λινολενικό οξύ (Ω3) και το ελαϊκό οξύ (Ω9). Ενδείκνυται για ώριμες κ..
3,00€ 2,00€ Χωρίς ΦΠΑ:1,61€
INCI: Ricinus Communis Seed OilΤο καστορέλαιο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Καλλιεργείται σε τροπικές περιοχές της Ινδίας, της Βραζιλίας και της Κίνας. Παρουσιάζει μοναδικές ιδιότητες λόγω της πλούσιας σύνθεσης του σε λιπαρά οξέα διότι αποτελείται στο 85 % σε ρικινελαϊκό ..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Εμφάνιση 37 έως 48 από 82 (7 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies