Μενου
Καλαθι

Αναζήτηση

Κριτήρια Αναζήτησης

Προϊόντα σύμφωνα με τα κριτήρια αναζήτησης

Διαλύτης αρώματος ιδανικός για την δημιουργία: Reed diffusersΣυνήθεις Δοσολογία 1 : 9 (Άρωμα : Διαλύτης ) Οδηγίες χρήσης για αρωματικό χώρου:Σε γυάλινο βάζο Αρωματιστή  χώρου των 100ml προσθέτουμε:85gr διαλύτη MMB10gr άρωμα bergamot..
6,50€ Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το καπάκι ασφαλείαςΚατάλληλη για:Έλαια βάσης. Ανθόνερα. Φαρμακευτικά σκευάσματα...
0,80€ Χωρίς ΦΠΑ:0,65€
Αγγούρι Ανθόνερο
Out Of Stock
INCI: Aqua, Cucumis SativusΑνθόνερο αγγουριού το οποίο λαμβάνεται μέσω απόσταξης με ατμό από το αγγούρι Cucumis Sativus. Ιθαγενής στη Νότια Ασία, προσφέρει μαλακτικές ιδιότητες, ενυδατώνει και δροσίζει το δέρμα. Χαρίζει στυπτικά και τονωτικά οφέλη, συσφίγγει τους πόρους της επιδερμίδας και παράλληλα..
5,50€ Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
INCI: Hamamelis Virginiana  WaterΑνθόνερο Αμαμελίδας το οποίο λαμβάνεται μέσω απόσταξης με ατμό από τα φύλλα του φυτού 'Hamamelis Virginiana'. Ιθαγενής στην Ανατολική πλευρά της Βόρειας Αμερικής, παρουσιάζει ενυδατικές και στυπτικές ιδιότητες. Συσφίγγει τους πόρους και βελτιώνει τη μικροκυκλ..
5,50€ Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
Στην τιμή περιλαμβάνεται το πιατάκι. ..
1,10€ Χωρίς ΦΠΑ:0,89€
Στην τιμή περιλαμβάνεται το πιατάκι.    ..
1,10€ Χωρίς ΦΠΑ:0,89€
INCI: Aqua, Pelargonium Graveolens oilΓεράνι Ανθόνερο το οποίο λαμβάνεται μέσω απόσταξης με ατμό από τα φύλλα, τα κλαδιά και τα άνθη του φυτού 'Pelargonium Graveolens'. Ιθαγενής στη Νότια Αφρική, καθαρίζει και αναγεννά την επιδερμίδα. Επιπλέον, καταπραΰνει σημαντικά τους ερεθισμούς και προσφ..
5,50€ Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
INCI: Aqua, Jasminum Officinale oilΓιασεμί Ανθόνερο το οποίο λαμβάνεται μέσω απόσταξης με ατμό από τα λουλούδια/άνθη του φυτού "Jasminum Officinale". Ιθαγενής στον Καύκασο και την ασιατική ήπειρο, είναι γνωστό για την αντιφλεγμονώδη δράση του. Προσφέρει μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες..
5,50€ Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
Glycerol - GlycerinΗ γλυκερίνη βρίσκεται σε όλα τα φυσικά λιπίδια, ζωτικά η φυτικά. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά και ευρέως χρησιμοποιούμενα συστατικά σε προϊόντα φροντίδας του δέρματος. Υδατοδιαλυτή, άοσμη, άχρωμη, φυτική υγροσκοπική ουσία, χρησιμοποιείται συνήθως ως ενυδατικός και μαλακ..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Glycerol - GlycerinΗ γλυκερίνη βρίσκεται σε όλα τα φυσικά λιπίδια, ζωτικά η φυτικά. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά και ευρέως χρησιμοποιούμενα συστατικά σε προϊόντα φροντίδας του δέρματος. Υδατοδιαλυτή, άοσμη, άχρωμη, φυτική υγροσκοπική ουσία, χρησιμοποιείται συνήθως ως ενυδατικός και μαλακ..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
INCI Name: Rosmarinus Officinalis Leaf WaterΔενδρολίβανο Ανθόνερο το οποίο λαμβάνεται μέσω απόσταξης με ατμό από τα φύλλα του φυτού ‘Rosmarinus officinalis’. Ιθαγενής στην περιοχή της Μεσογείου, παρουσιάζει αντιφλεγμονώδη και στυπτική δράση. Τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, το τριχωτό της κεφ..
5,50€ 4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Το Coco-Glucoside είναι ένα μη ιονικό επιφανειοδραστικό, κατάλληλο για ήπιο καθαρισμό, το οποίο παρέχει πλούσιο αφρό. Αποτελείται από 100% φυσική πηγή πρώτων υλών και είναι κατάλληλο για χρήση ως κύριο τασιενεργό ή συν-τασιενεργό σε καλλυντικά σκευάσματα καθαρισμού. Προσφέρει συνεργιστική δράση με ά..
5,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 22 (2 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies