Μενου
Καλαθι

Αναζήτηση

Κριτήρια Αναζήτησης

Προϊόντα σύμφωνα με τα κριτήρια αναζήτησης

INCI: Persea Gratissima (Avocado) Oil (and) Phytosterols (and) Olea Europaea (Olive) Fruit OilΤο Avocadin είναι ένα καθαρά φυτικό σύμπλεγμα πλούσιο σε λιπαρά οξέα, βιταμίνες και φυτοστερόλες. Βασίζεται στο αβοκάντο και το ελαιόλαδο. Μπορεί να ενισχύσει τα ενυδατικά, αντιγηραντικά και προστατευτι..
8,50€ 7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:6,05€
Στεατικό ΜαγνήσιοΤο χρησιμοποιούμε στα καλλυντικά σκευάσματα  όπως πούδρες, και Make up  αφού ενισχύει το τελικό προϊόν  δίνοντας του καλύτερη εφαρμογή και διάρκεια. Τρόπος Φύλαξης: Να διατηρείται σε καλά σφραγισμένο περιέκτη, σε ξηρό και αεριζόμενο χώρο. ..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
INCI Name: Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum (and) Xanthan GumTo Syner-GX είναι ένα φυσικό πιστοποιημένο πηκτικό υδατικής φάσης, το οποίο αποτελείται από πολυσακχαρίτες. Πρόκειται για συνεργιστικό μείγμα απο γόμμα ξανθάνης και κόμμι γκούαρ το οποίο δρα σαν σταθεροποιητής γαλακτωμάτων κ..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά σκευάσματα  όπως σκιές για τα μάτια, eyeliners, ρουζ, make up, lip balm, πούδρες  αλλά και για τον χρωματισμό σαπουνιών.Συνήθως για να μπορέσει να δώσει ομοιόμορφο χρωματισμό και να ενσωματωθεί καλά στο σαπούνι διαλύουμε την σκόνη-χρώμα σε γλυκερίνη( σε πο..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά σκευάσματα  όπως σκιές για τα μάτια, eyeliners, ρουζ, make up, lip balm, πούδρες  αλλά και για τον χρωματισμό σαπουνιών.Συνήθως για να μπορέσει να δώσει ομοιόμορφο χρωματισμό και να ενσωματωθεί καλά στο σαπούνι διαλύουμε την σκόνη-χρώμα σε γλυκερίνη( σε πο..
6,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά σκευάσματα  όπως σκιές για τα μάτια, eyeliners, ρουζ, make up, lip balm, πούδρες  αλλά και για τον χρωματισμό σαπουνιών.Συνήθως για να μπορέσει να δώσει ομοιόμορφο χρωματισμό και να ενσωματωθεί καλά στο σαπούνι διαλύουμε την σκόνη-χρώμα σε γλυκερίνη( σε πο..
6,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Bark PowderΙδανικό για προϊόντα απολέπισηςΕφαρμογή: Πρόσωπο και ΣώμαΤρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό, σκιερό και καλά αεριζόμενο χώρο μακριά από παιδιά. ..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
INCI: Prunus Armeniaca Seed PowderΙδανικό για προϊόντα απολέπισης.Εφαρμογή: Πρόσωπο και ΣώμαΤρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό, σκιερό και καλά αεριζόμενο χώρο μακριά από παιδιά. ..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
Eίναι από τα πιο σπουδαία φυσικά ορυκτά. Λεπτώς διαμελισμένο, έχει μεγάλη δύναμη χρωματισμού, και καλυπτική ικανότητα μεγαλύτερη από από αυτή που έχει το Οξείδιο ψευδαργύρου. Η λευκότητα, η καλυπτικότητα και η αδιαφάνεια που προσφέρει το καθιστά απαραίτητο συστατικό σε πολυάριθμα καλλυντικά προϊόντα..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Μαύρη ηφαιστειακή σκόνη λάβας από την Ισλανδία κατάλληλη για απολεπιστικά προϊόντα. Η ηφαιστειακή άμμος είναι αρκετά ισχυρή λόγω σκληρότητας και παρέχει ομοιογενή απολέπιση στο σώμα αφήνοντας το λείο και απαλό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υψηλό ποσοστό για σκευάσματα όπως πάστα, κρέμα..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
Είναι αντιφλεγμονώδες, αντισηπτικό, στυπτικό, επουλωτικό, αντιμυκητιακό και εμμηναγωγό. Δρα ενάντια των δερματοπαθειών όπως είναι το έκζεμα.Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και σκιερό χώρο μακριά από παιδιά...
1,50€ Χωρίς ΦΠΑ:1,21€
Brown iron OxideΧρησιμοποιείται σε καλλυντικά σκευάσματα  όπως σκιές για τα μάτια, eyeliners, ρουζ, make up, πούδρες  αλλά και για τον χρωματισμό σαπουνιών.Συνήθως για να μπορέσει να δώσει ομοιόμορφο χρωματισμό και να ενσωματωθεί καλά στο σαπούνι διαλύουμε την σκόνη-χρώμα σε γλυκερ..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 23 (2 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies